"Είδα δυο χωριά να παίζουν"

από AllAboutARIS

Για την μέτρια αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ αλλά και τον επενδυτή που έφερε αλλά δεν τον ήθελαν (το είχε αποκαλύψει το AllAboutARIS ότι ήταν πίσω από την κίνηση των… Κοσαβάρων από την Ελβετία) μίλησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βλάσης Τσάκας.

Ο Βλάσης Τσάκας παρακολούθησε χθες το παιχνίδι του ΑΡΗ με το Βυζάντιο και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι με βάση το μπάτζετ περίμενε περισσότερα από τον ΑΡΗ και προέβλεψε ότι οι κίτρινοι θα έχουν πρόβλημα με την άνοδο αν ενισχυθούν Καβάλα και Πανσερραικός. Βέβαια ξέχασε να πει ότι πέρσι η Καβάλα έπεσε στα…χέρια του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως δεν αφήσαν τον Γαλανό να μπει στο γήπεδο: «Αν έγινε είναι απαράδεκτο. Βέβαια, δεν το ξέρω το γεγονός».

Για το αν είχε ενδιαφερθεί για τον ΑΡΗ: «Εγώ όταν έπρεπε να κάνω κίνηση για τον ΑΡΗ έγινε. Ο ΑΡΗΣ πήρε την απόφαση του και… περαστικά τους. Οι σοβαρές προτάσεις δεν βγαίνουν στη φόρα γιατί χαλάνε. Οι άνθρωποι του Άρη νομίζουν πως έχουν το… αλάθητο του Πάπα. Δικός μου άνθρωπος έκανε πρόταση και αγνοήθηκε στο μεταβατικό στάδιο που ήταν ο Παπαγεωργίου και έφευγε. Εγώ στοιχηματικά παιχνίδια δεν παίζω για κανέναν και για τίποτα. Είχα πείσει εταιρεία που ήθελε να βάλει τα προϊόντα της να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον ΑΡΗ με συγκεκριμένο πλάνο. Ήταν από την εταιρεία που έχει το «Maiami Beach». Φαίνεται πως ο ΑΡΗΣ θέλει κάποιον… Σεΐχη. Ο ΑΡΗΣ διάλεξε τον κ. Γαλανό».

Για το παιχνίδι του ΑΡΗ με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: «Ο ΑΡΗΣ έπαιζε με ένα χωριό αλλά εγώ είδα δύο χωριά να παίζουν. Αν έλειπε ο Πόι, ο Καπνίδης και ο Προβατίδης δεν υπήρχε καμία ποιότητα. Μάλλον οι υπόλοιποι παίκτες είναι από τον… πλανήτη ΑΡΗ. Η ΑΕΚ ανέβηκε τρένο αλλά ο ΑΡΗΣ θα παλέψει. Βέβαια, ορισμένες ομάδες χάνουν μόνο από τη φανέλα. Το Κοκκινόχωμα αν καταλάβαινε πως είναι ο ΑΡΗΣ θα τον κέρδιζε».

Για το μπάτζετ του ΑΡΗ: «Δεν μπορώ να καταλάβω που πάει αυτό το μπάτζετ. Με 600.000 ευρώ φτιάχνεις τρομερή ομάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπάτζετ του ΑΡΗ είναι τρεις φορές πάνω από Καβάλα και Πανσερραϊκό. Θα έπρεπε ο ΑΡΗΣ να είναι 25 βαθμούς πάνω».

Για το αν θα δυσκολευτεί ο ΑΡΗΣ να ανέβει την κατηγορία: «Πρέπει βέβαια να παίζεται σωστά το παιχνίδι χωρίς παρασκήνιο. Αν το παιχνίδι παιχτεί στις 4 γραμμές και ενισχυθεί η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός ο ΑΡΗΣ θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Στην ΑΕΚ δεν έχουν βάλει φράγκο και κάνουν τους τιμητές των πάντων. Ο Μελισσανίδης αυτή τη στιγμή δεν έχει βάλε τίποτα. Η ΑΕΚ συντηρείται από τον κόσμο της και τους σπόνσορες. Ο ΑΡΗΣ έχει μια παρόμοια ιστορία και μόνο που συζητάει για το αν θα βγει από την κατηγορία είναι ντροπή για την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα