Παραίτηση Ζουμπουρίδη, φαβορί ο Ταουξίδης

από AllAboutARIS

Εδώ και περίπου 15-20 μέρες το AllAboutARIS είχε ενημερώσει για την πρόθεση του Π. Ζουμπουρίδη να παραιτηθεί, αλλά και το γεγονός ότι είναι άκυρη η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ της 3ης Νοεμβρίου.

Εδώ και περίπου 15-20 μέρες το AllAboutARIS είχε ενημερώσει για την πρόθεση του  Π. Ζουμπουρίδη να παραιτηθεί (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=46591 και http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=46492), αλλά και το γεγονός ότι είναι άκυρη η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ της 3ης Νοεμβρίου (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=46318). Όλο αυτό το διάστημα διάφοροι επιχείρησαν να διαψεύσουν το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον ΑΣ, αλλά και το θέμα της ακυρότητας της ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ. Για μία ακόμα φορά εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από την αλήθεια και τα γεγονότα.

Πλέον και επίσημα ο Π. Ζουμπουρίδης επιβεβαιώνει ότι παραιτείται και πως θα παραμείνει ως απλό μέλος στο ΔΣ. Όπως έχουμε σημειώσει φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Χρήστος Ταουξίδης  (παίζει και το όνομα του κ. Σάββα).

Αυτό θα γίνει πιθανότατα σήμερα, ενώ από αύριο θα κινηθούν οι νέες διαδικασίες για νέα ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η εκκαθάριση.

Προτεινόμενα Άρθρα