"Στην κορυφή μέχρι το τέλος" (vid)

από AllAboutARIS

"Δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα"

Ο Πάουλο Κάμπος είδε την ομάδα του την Κυριακή να παίρνει την νίκη στην Καβάλα, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Δημήτρη Γκίνο σε ρόλο δεξιού μπακ.

Ο νεαρός μέσος μετά το τέλος του αγώνα με το Κοκκινόχωμα μίλησε στο AllAboutARIS για την πρωτόγνωρη, όπως τη χαρακτήρισε, εμπειρία ως αμυντικός, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Κάναμε δύο γκολ στο ημίχρονο και κύλησε καλά για εμάς το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και ψάξαμε στην αντεπίθεση ένα ακόμη γκολ. για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, είμαστε στην 1η θέση και ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος”, είπε για τον αγώνα, αναφερόμενος στη συνέχεια στον νέο ρόλο που τον χρησιμοποιεί ο Κάμπος.

“Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Εφόσον όμως ο προπονητής πιστεύει ότι μπορώ να αγωνιστώ σε αυτήν τη θέση, το κάνω και και δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια”.

Προτεινόμενα Άρθρα