"Να απευθυνθούν σε γραφεία του εξωτερικού για επενδυτή"

από AllAboutARIS

""Εχω ζητήσει και θα ξαναζητήσω εξουσιοδότηση από τον ΑΡΗ για να μιλήσω με επενδυτές"

Παρέμβαση στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” έκανε ο Αντώνης Ζαμπέτας, με αφορμή τον νέο ορισμό γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ομάδας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον νέο αθλητικό νόμο και τόνισε πάλι την ανάγκη εύρεσης ενός επενδυτή για την ομάδα.

“Εχει προκηρυχθεί μία ΓΣ των μετόχων τις 31 Δεκεμβρίου, με θέματα  αυτά της προηγούμενης, της οποίας το πρακτικό δεν υπεγράφη Εκείνη την εποχή είχαμε άλλα δεδομένα σε σχέση με τώρα. Τώρα έχουμε ψήφιση του αθλητικού νόμου, ο οποίος αναφέρει πως δεν μπορεί να συσταθεί νέα εταιρία στο ίδιο άθλημα και αυτό θα είναι πραγματικότητα σε 15-20 μέρες.

Καλώ ΚΜΑ και ΑΣ να κάνουν ΔΣ και γενικές συνελεύσεις των μελών τους, για να αποφασίσουν αν όντως θέλουν να γίνει εκκαθάριση στην εταιρία. Αν φτάσουμε προτετελεσμένων γεγονότων, να μας πάνε στα ΑΦΜ, δηλώσαμε ευθαρσώς πως δεν θέλουμε αυτή την επιλογή. Ο επενδυτής είναι η μόνη λύση και εγώ έχω ζητήσει εξουσιοδότηση από ΑΣ και ΚΜΑ για να μιλήσω με επενδυτές στο εξωτερικό. Δεν έχω πάρει όμως καμία απάντηση. Ηδη το ένα ραντεβού που είχα ακυρώθηκε. Θα ζητήσω νέα εξουσιοδότηση εγγράφως, όταν επιστρέψω στην Ελλάδα.

Επειδή ξέρω πόσο Αρειανοί είναι ο Γιώργος Γαλανός και ο Περικλής Τράιος, τους καλώ να απευθυνθούν σε γραφεία του εξωτερικού και να βρεθεί επενδυτής. Δεν θέλω να εμπλακώ ξανά με τα διοικητικά, αλλά πρέπει να δώσουμε αγώνα για τον σύλλογο, η σωτηρία του οποίου μπορεί να έρθει μόνο μέσω ενός επενδυτή”.

Προτεινόμενα Άρθρα