Προπονητής βρίσκει επενδυτή

από AllAboutARIS

Την ύπαρξη Ιταλών επενδυτών επιβεβαίωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα φαντάζονταν τέτοια εξέλιξη στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί που ρίσκαραν φέρνοντας ως προπονητή της ομάδας του τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος προπονητικά είναι στα πρώτα του βήματα, δεν αποκλείεται να βρουν και επενδυτές μέσω του Ιταλού.

Την είδηση των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη. «Υπάρχει ένα άτομο που θέλει να βάλει 1 εκ. ευρώ στην ομάδα. Όταν όλα θα είναι έτοιμα θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για τα χρήματα. Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που έχουμε πει μέχρι σήμερα το πρωί, μπορεί να προχωρήσει. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω συμμετοχή. Ο ρόλος μου θα είναι να είμαι προπονητής στην ομάδα. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Ενα πλάνο ώστε σε 3-5 χρόνια να μην υπάρχει πρόβλημα. Να γίνει μια δουλειά, ώστε αυτή η ομάδα να περπατάει με τα δικά της πόδια.

Το σημαντικό είναι η συμφωνία να μείνει ως έχει. Οταν τελειώσει θα πούμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι οι δικηγόροι να δώσουν το πράσινο φώς. Εσείς ξέρετε πόσο χρέος υπάρχει στην ομάδα; Oι επαγγελματίες θα καθίσουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα για να σωθεί το πλάνο», είπε ο Γκατούζο, δίνοντας ελπίδα στο Ηράκλειο.

Προτεινόμενα Άρθρα