Σουνάς και Παπαδόπουλος για τα χαφ

από AllAboutARIS

Τον παρτενέρ του Προβατίδη στα χαφ ψάχνει ο Βραζιλιάνος, από τη στιγμή που ο Γιαννίτσης αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Γκόλιας θα πάρει τη θέση του στην άμυνα

Η διαφαινόμενη απουσία του Γιαννίτση από το Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας, αναγκάζει τον Κάμπος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, όπως φάνηκε και  στη χτεσινή προπόνηση.

Ο Βραζιλιάνος προτίμησε να προφυλάξει τον 22χρόνο στόπερ, βάζοντας στα στόπερ μαζί με τον Φερνάντεζ, τον Γκόλια, όπως λέει και η λογική. Το θέμα είναι φυσικά ποιος θα αντικαταστήσει τον Καρδιτσιώτη μεσοαμυντικό στον χώρο του κέντρου, όπου ο τεχνικός του ΑΡΗ μοίρασε τον χρόνο χτες ανάμεσα σε Σουνά και Παπαδόπουλο, χρησιμοποιώντας τους εναλλάξ σε αξόνα και πτέρυγες. Ο πρώτος ξέρει τη θέση του χαφ και μπορεί να αποδώσει σε αυτήν, σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στην μία φορά που αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος κόντρα στα Γιαννιτσά δεν τα πήγε καλά. Φυσιολογική εξέλιξη, αφού είναι φύσει επιθετικός παίκτης. Κατά τα άλλα στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές. Ο Καρατζιοβαλής θα είναι στο τέρμα, Γκίνο και Λιόλιος τα δύο μπακ, ο Ατματσίδης δεξιά στις πτέρυγες και Πόι-Καπνίδης το επιθετικό δίδυμο. 

Σήμερα ο Κάμπος λογικά θα δείξει περισσότερα πράγματα σχετικά με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της Κυριακής, στην προπόνηση που θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Προτεινόμενα Άρθρα