Με άγχος, αλλά…νίκη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε τον στόχο του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς κατέκτησε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε τον στόχο του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς κατέκτησε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας. Οι κίτρινοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο με 2 γκολ και πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να “καθαρίσουν” το ματς με δεδομένο ότι η Αρναία στην μοναδική της ευκαιρία στο παιχνίδι μείωσε σε 2-1. Το καλό πρώτο ημίχρονο του ΑΡΗ, δεν είχε συνέχεια, ωστόσο η ουσία των 3 βαθμών ήρθε σε ένα ακόμα παιχνίδι.

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΜΠΟΣ

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 6΄λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ωραία σέντρα του Σουνά, ο Γκόλιας με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0. Το γρήγορο γκολ που ήθελε ο Κάμπος ήρθε και παίκτες-προπονητής το πανηγύρισαν όλοι μαζί.  Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει και σε δυο περιπτώσεις στο 9 και το 19 ο Καπνίδης από καλές θέσεις δεν κατάφερε να σκοράρει.

“ΧΤΥΠΗΣΕ” Ο ΠΟΙ

Στο 23 όμως ο Πόι που ως το σημείο εκείνο…δημιουργούσε, πήρε τον ρόλο του εκτελεστή. Με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Λιόλιου πέτυχε το 2-0
Το γήπεδο…έγερνε, ο ΑΡΗΣ είχε την μία ευκαιρία μετά την άλλη για να”καθαρίσει” το παιχνίδι, αλλά Καπνίδης, Πόι και Ατματσίδης σε 3 περιπτώσεις δεν κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο γκολ για τον ΑΡΗ.

ΜΙΑ ΦΑΣΗ…ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Στο 45 το σκορ ήταν στα επίπεδα του 2-0, οι τελικές 10-2 και οι δυο των φιλοξενούμενων αφορούσαν 2 μακρινα σουτ έξω από την περιοχή που έφυγαν άουτ, αλλά ο Απόλλωνας στην πρώτη του ευκαιρία…σκόραρε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Γεωργίου μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΑΡΗ και με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Ένα γκολ που έδινε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους και ενδιαφέρον στο δεύτερο μισό του αγώνα.

ΝΩΘΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι όντως μπήκαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο, την ίδια στιγμή που ο ΑΡΗΣ ήταν αγνώριστος με αποτέλεσμα στο 60 ο Κάμπος έξαλλος να βάλει τις φωνές προς όλους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΚΑΠΝΙΔΗΣ

Στο 65 ο Καπνίδης πιστοποίησε ότι δεν ήταν η μέρα του σήμερα, καθώς έχασε και τρίτη τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, όταν μόνος εντελώς απέναντι από τον Καραβελίδη απέτυχε να τον νικήσει.

ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΝΤΙ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρώτη αλλαγή για τον Κάμπος έγινε 20 λεπτά πριν το τέλος με τον Λεμονή να μπαίνει στην θέση του Ατματσίδη με αλλαγές και στο σχήμα, καθώς ο Λεμονής πήγε στα χαφ και πέρασε πιο μπροστά ο Παπαδόπουλος. Αυτό βέβαια για λίγα λεπτά καθώς και ο Παπαδόπουλος βγήκε από το παιχνίδι δίνονταςτην θέση του στον Χιντασέλι στο 77.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΥΤΕ Η…ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ

Στο 80 Ο Καπνίδης έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας της Αρναίας, ο Σαλέπης έκανε το τάκλιν, ο φορ του ΑΡΗ πέρασε από πάνω, ο Σαλέπης σήκωσε το πόδι και τον ανέτρεψε, αλλά η Τσιοφλίκη δεν υπέδειξε την παράβαση. ο ΑΡΗΣ παραμένει χωρίς πέναλτι φέτος και την ίδια στιγμή ο Πανσερραικός είναι αυτός που βγάζει ανακοινωσεις!!!

ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΗ Η ΑΡΝΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ

Στο 90 ο Καραβελίδης σε απίστευτο τετ-α-τετ του Πόι κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Σε ένα ματς που τελείωσε με άγχος παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν άλλη φάση εκτός από το γκολ που πέτυχαν ( στο δεύτερο ημίχρονο ούτε καν τελική), ο ΑΡΗΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και έμεινε στην κορυφή.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος(77 Χιντασέλι), Σουνάς, Ατματσίδης(71 Λεμονής), Πόι, Καπνίδης(89 Ρένια).

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος(86΄Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου και Ζαχαράκης(72 Ζαχαράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα