Κοινή διαπίστωση οι…μεταγραφές!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να κερδίζει ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση. Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια επισήμανση έκαναν τόσο ο Κάμπος όσο και ο Τζιφόπουλος.

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος ήρθε ως αντίπαλος σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά τα συναισθήματά του για τον ΑΡΗ είναι γνωστά. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των «κίτρινων» στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας. «Θέλει ενίσχυση και αυτό είναι θέμα διοίκησης. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες, γιατί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Πάουλο Κάμπος από την πλευρά του έκανε την ίδια επισήμανση, περιμένοντας τις κινήσεις της διοίκησης επί του θέματος. «Ως προπονητής αυτή τη στιγμή δεν ψάχνω παίκτες, γιατί πρέπει να επικεντρωθώ στους υπάρχοντες μέχρι τη διακοπή των γιορτών. Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής έχουν αναλάβει αυτό το κομμάτι και είναι οι υπεύθυνοι», είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός. Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ κερδίζει δεν πρέπει να παραπλανά κανέναν και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχος της χωρίς καρδιοχτύπια.

Προτεινόμενα Άρθρα