«Παίκτες που θα δώσουν δυναμική»

από AllAboutARIS

«Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλους στόχους, αλλά θέλει προσθήκες που θα του δώσουν οντότητα, έτσι ώστε να φύγει… τρένο από την κατηγορία», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τζιφόπουλος. Ο προπονητής του Απόλλωνα Αρναίας και παλιά δόξα του ΑΡΗ, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι, σημειώνοντας ότι οι «κίτρινοι» σε περίπτωση που θέλουν να ανέβουν άνετα την κατηγορία, θα πρέπει να ενισχυθούν.

Αναλυτικά όσα δήλώσε:

Για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του ΑΡΗ: «Σίγουρα η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν θετική και αυτό μόνο με ικανοποίηση μπορεί να με γεμίσει. Είναι σημαντικό για εμένα ότι ο κόσμος με υποδέχτηκε έτσι, και μπορώ να πω πως συγκινήθηκα από τη στάση των φίλων της ομάδας».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Μπορεί η ομάδα μου να έχασε, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία. Αν δεν αιφνιδιαζόμασταν, μπορεί να παίρναμε και κάτι καλύτερο. Οι στόχοι οι δική μας δεν έχουν όμως καμία σχέση με του ΑΡΗ. Εμείς θέλουμε να σώσουμε την παρτίδα».

Για τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλους στόχους, αλλά θέλει προσθήκες που θα του δώσουν οντότητα, έτσι ώστε να φύγει… τρένο από την κατηγορία».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι μια δύσκολη κατηγορία, και αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν κάθε βδομάδα. Οι ομάδες που φαίνονται εύκολες, μέσα σε μια Κυριακή αλλάζουν πρόσωπο».

Για το που θέλει ενίσχυση ο ΑΡΗΣ: «Υπάρχουν οι άνθρωποι στην ομάδα που θα αποφασίσουν γι αυτό. Είναι μια διαδικασία που παρακολουθούσα από το καλοκαίρι, και δε θέλω να πάρω θέση. Η ομάδα θέλει παίκτες βασικούς που θα δώσουν δυναμική. Σε ποιες θέσεις ακριβώς δε μπορώ να πω. Αυτό είναι θέμα προπονητή, τεχνικού διευθυντή, διοίκησης, και δόξα τον θεό μαζεύτηκαν αρκετοί εκεί πέρα».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες τον ΑΡΗ: «Το γήπεδο, η ομάδα του ΑΡΗ και όχι μόνο, αποτελούν πρόκληση για τους αντιπάλους. Ολοι θέλουν κόντρα στον ΑΡΗ να δείξουν κάτι παραπάνω».

Για την κούρσα της ανόδου: «Τα ξεκάθαρα φαβορί είναι ο ΑΡΗΣ, η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός. Δεν νομίζω να γίνει κάποια έκπληξη και να διεκδικήσει μια άλλη ομάδα τον τίτλο. Αν ο ΑΡΗΣ ενισχυθεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

Για τη δύσκολη συνέχεια του Απόλλωνα Αρναίας: «Και εμείς θα ενισχυθούμε αλλά έχουμε διαφορετικούς στόχους σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ηδη αλλάξαμε πολλά, και πρέπει να ενισχυθούμε για να έχουμε μια αξιόλογη συνέχεια. Τωρα παίζουμε με το Φιλώτα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς τόσο καιρό ακούμε ότι παίζουμε καλή μπάλα, όμως πλέον θέλουμε και αποτελέσματα».

Προτεινόμενα Άρθρα