Πρέπει να αρχίσει να… πείθει

από AllAboutARIS

Η αλήθεια είναι ότι η χθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον ΑΡΗ, καθώς ήταν η τέταρτη διαδοχική του στο πρωτάθλημα και τον διατήρησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πάουλο Κάμπος έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, και σίγουρα η παρουσία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Ωστόσο, η ομάδα δε βγάζει… μάτια με την απόδοση της, παρά το γεγονός ότι χάνει πολλές ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που του έχει διακρίνει και ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος παρόλα αυτά είναι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες του και έχει τους λόγους του. Ποιοι είναι αυτοί;

Η επιθυμία του είναι οι «κίτρινοι» να βαδίζουν βήμα-βήμα για να πετύχουν  το στόχο τους. Ετσι λοιπόν, το πρώτο βήμα για τον ίδιο ήταν αυτές οι τέσσερις νίκες πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Από εδώ και πέρα όμως, ειδικά και μετά τις προσθήκες που θα γίνουν, γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να μη δίνει στον αντίπαλο το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πάρει κάτι κόντρα στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα