Η… ώρα του Γαλανού

από AllAboutARIS

Τα τρία ανοικτά μέτωπα που θα αποδείξουν την δυνατότητα του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος να υλοποιήσει όσα έχει δημόσια υποσχεθεί.

Μαζί με την ομάδα που ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι αποδείξεων με τον Πανσερραϊκό, αρχίζει και για τον Γιώργο Γαλανό ένα διάστημα που θα χρειαστεί και αυτός να πείσει για τις προθέσεις του. Κυρίως να υλοποιήσει όλα όσα έχει υποσχεθεί εδώ και μήνες. Σε οικονομικό κυρίως επίπεδο για το οποίο υπάρχουν αρκετές ενστάσεις.

Για παράδειγμα, να πείσει για την δυνατότητά του χρηματοδοτήσει την ομάδα σε μια περίοδο που έσοδα δεν υπάρχουν αφού από τη Nova  δεν έχει ακόμη εκταμιευτεί η πρώτη δόση ενώ η προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια, δεν προσφέρει τα προσδοκώμενα έσοδα. Ήδη ενώ έχει υποσχεθεί πληρωμές 28 του μήνα ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε πληρωμές προκαλώντας τις πρώτες μουρμούρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μουρμούρες που θα ενταθούν αν σήμερα δεν υπάρξει εξόφληση όπως φημολογείται. 

Η φερεγγυότητά του θα φανεί και στο θέμα των περιβόητων ιδιωτικών συμφωνητικών. Η υπόσχεση που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές είναι ότι θα υπογραφούν ως… αύριο και μαζί θα δοθούν και οι απαραίτητες εγγυήσεις αλλά μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση.

Τρίτο και σημαντικότερο; Ο Κάμπος έχει ζητήσει 4-5 μεταγραφές έμπειρων και ποιοτικών παικτών, κάτι που προϋποθέτει από μέρους του Γαλανού την δυνατότητα να τις υποστηρίξει οικονομικά και να δώσει στους παίκτες αυτούς τις εγγυήσεις που ζητούν για να δεχθούν να αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα