"Ολοι θα πληρωθούν"

από AllAboutARIS

""Ηθελα ένα 48ωρο να ηρεμήσω"

Παρέμβαση στον “αέρα” του “Libero 107,4” έκανε χτες ο Γιώργος Γαλανός, με αφορμή την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεσμεύτηκε πως όλοι θα πληρωθούν αύριο, ενώ είπε πως περιμένει τους παίκτες για να υπογράψουν τα συμφωνητικά και δεν έχει πάει κανένας.

Αναλυτικά: 

Για την αγωνία του κόσμου και το θέμα των πληρωμών: “Ηταν να γίνουν σήμερα (σ.σ. χτες) και αναβλήθηκαν για την Πέμπτη. Πρώτη φορά στην Γ` Εθνική είχαμε αποχή από τις προπονήσεις. Ο ΑΡΗΣ πρωτοτύπησε και σε αυτό. Ηρθαν τα παιδιά, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε για τα συμφωνητικά. Κανένας παίκτης δεν ήρθε όμως για να υπογράψει από τη Δευτέρα”.

Για την εκκαθάριση :“Ολα από την μεριά μου είναι πληρωμένα, δικηγόροι και εκκαθαριστές”.

Για τα 3 εκατομμύρια για τα οποία είχε κάνει λόγο: “Στον κ. Παπαγεωργίου είπα ότι uα βάλω μία επιδότηση 3,6 εκατ. Για τη Θύρα 2. Δεν είπα ότι θα βάλω τόσα λεφτά από την τσέπη μου. Γίνεται αυτό στη Γ` Εθνική; Για τα συμφωνητικά, εδώ είμαι και περιμένω. Αν δείτε συμφωνητικό, γράψτε με! Εγώ δεν ήρθα να κάνω ζημιά στον ΑΡΗ. Τα λεφτά μου βάζω. Φέρτε έναν άλλον να βγει μπροστά! Οι παίκτες έχουν πληρωθεί το 35% των μισθών τους”.

Για τια τρέχοντα ζητήματα της ομάδας: “Ολα βαίνουν κανονικά. Ηθελα ένα 48ωρο να ησυχάσω. Κακό στον ΑΡΗ δεν κάνω. Είμαστε 1οι, πληρωμένοι και γίνεται αποχή;”

Για τους Κόκε και Σολάρι: “Από χτες θα μπορούσαμε να τους έχουμε, απλά όλα έχουν πάει 48 ώρες πίσω”.

Για το θέμα των Ισπανών: “Οι Ισπανοί ήρθαν και τους άκουσα. Τους ζήτησα πέντε εχέγγυα. Αν τα φέρουν και θέλει ο κόσμος του ΑΡΗ, προχωράμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα