"Δε θα μας επηρεάσει η ήττα"

από AllAboutARIS

Ο Ελληνας τεχνικός θέλει τη νίκη την προσεχή Κυριακή

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης, δήλωσε

“Κάναμε πολλές αλλαγές και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Δεν ξεκινήσαμε καλά και χάναμε την αυτοπεποίθηση μας, αλλά προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι και κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε ευακιρίες, αλλά δεν ανατρέψαμε την κατάσταση. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Ο χρόνος δουλεύει γι` αυτούς.

Την Κυριακή έχουμε πάλι ένα παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ` αυτό. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βγούμε νικητές από τη μάχη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και ελπίζουμε να είναι περισσότερος την Κυριακή.

Η ήττα αυτή δεν μπορεί νας μας επηρεάσει ψυχολογικά. Πολλές φορές  μπορείς να χάνεις, αλλά είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά. Αν υπάρχει ένας συνδυασμός είναι το καλύτερο. Είμαστε δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν ξέρεις τι εξέλιξη μπορεί να έχει το καθένμα. Θα κοιτάξουμε την Κυριακή να είμασστε πολύ δυνατοί.

Είχαμε πολλά νεαρά παιδιά μέσα και είναι φυσιολογικό να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, μένοντας πίσω στο σκορ. Το σημαντικό όμως είναι ότι αντιδράσαμε.

Θα δούμε στο βίντεο, αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Πολλές φορές οι αποφάσεις της διαιτησίας δημιουργούν αποτελέσματα”

Προτεινόμενα Άρθρα