Η Κοινωνία Μελών του ΑΡΗ πήρε θέση σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Αντώνη Ζαμπέτα

«Ας παρουσιάσει την πρόταση επενδυτή ο Ζαμπέτας»

Η Κοινωνία Μελών του ΑΡΗ πήρε θέση σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Αντώνη Ζαμπέτα

Μετά από καιρό, η «ΚΜΑ» εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του κ.Ζαμπέτα, τον οποίο και καλεί να παρουσιάσει πρόταση επενδυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε με αγωνία, ανησυχία και διακριτικότητα τα τεκταινόμενα στον αγαπημένο μας Σύλλογο. Μπροστά στην τεράστια ευθύνη των εξελίξεων η Κ.Μ.Α. αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τα προβλήματα.

Ο ΑΡΗΣ μας βρίσκεται στην εντατική και ο κ. Ζαμπέτας είναι μέρος του προβλήματος αυτού. Είναι υπεύθυνος για την κατάντια του ΑΡΗ μας. Ο κ. Ζαμπέτας ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει επίσημα ή ανεπίσημα με μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.. Αν στο παρελθόν μίλησε με πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Μ.Α. αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δείγμα συζήτησης. Αν όπως διατυμπανίζει έχει βρει επενδυτή ώστε να σώσει τον ΑΡΗ μας, τον καλούμε να μας παρουσιάσει την πρόταση του επενδυτή και εφόσον είναι ενδεδειγμένη για το καλό του ΑΡΗ εμείς θα είμαστε μαζί του. Διαφορετικά όλα αυτά θεωρούμε πως είναι πυροτεχνήματα.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίζει να παίζει με τον ΑΡΗ μας.

Θα διασφαλίσουμε το καλό του αγαπημένου μας συλλόγου με οποιοδήποτε κόστος.

Ψυχολογικές «ντόπες» από Κάμπος
Προηγούμενο άρθρο Ψυχολογικές «ντόπες» από Κάμπος
Επόμενο άρθρο Η αποστολή για την Κρήτη
Η αποστολή για την Κρήτη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News