Βγάζει αποστολή για Σέρρες

από AllAboutARIS

Με μία πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» θα ολοκληρώσει ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του για το αυριανό δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Το αυριανό ματς θα είναι βέβαια εντελώς διαφορετικό από αυτό του κυπέλλου, αφού και οι δύο ομάδες θα παίξουν με τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με το προηγούμενο στο οποίο αμφότερες είχαν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Πάουλο Κάμπος είναι ο Αλέξανδρος Χιντασέλι. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός χθες αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους, επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σήμερα και επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα φανεί αν θα ταξιδέψει στις Σέρρες.

Ανεξάρτητα από αυτή την εξέλιξη ο Βραζιλιάνος προπονητής του ΑΡΗ έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει βάσει όσων δοκίμασε στις προπονήσεις της εβδομάδας. Ο Καρατζιοβαλής θα είναι το τέρμα, ο Γιαννίτσης με τον Φερνάντες στο κέντρο της άμυνας, ο Λιόλιος και ο Γκίνο στα άκρα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, αμυντικά χαφ οι Γκόλιας και Προβατίδης, ο Σουνάς αριστερά και ο Ατματσίδης δεξιά στις πτέρυγες και επιθετικό δίδυμο ο Πόι με τον Καπνίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα