«Δεν πάει Αμερική ο Κόκε»

από AllAboutARIS

«Δεν αγχώνεται για το μέλλον του, και περιμένει να του γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία ακόμα δεν έχει έρθει», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Την… αποκλειστική(όπως υποστηρίζει) είδηση ότι ο Σέρχιο Κόκε δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Αμερικής φιλοξενεί η ισπανική ιστοσελίδα «todomercadoweb.es».

Παράλληλα βέβαια, μιλάει για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Ινδίας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Πιο αναλυτικά:

«Δεν θα παίξει τελικά στο πρωτάθλημα της Αμερική ο Σέρχιο Κόκε, καθώς παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ομάδες, για λόγους γραφειοκρατίας, δεν μπορεί να πάρει την άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Ο παίκτης τελείωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Ινδίας, και τώρα θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια του. Ο ίδιος δεν αγχώνεται για το μέλλον του, και περιμένει να του γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία ακόμα δεν έχει έρθει. Πάντως η εμπειρία του στην Ινδία ήταν άκρως θετική, και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συμμετάσχει και στο μέλλον».

Προτεινόμενα Άρθρα