Τον πρόδωσε η άμυνα

από AllAboutARIS

Πολύτιμος και ψύχραιμος ο Πόι, καλή παρουσία από τον Σουνά (ψεγάδι τα νεύρα του) και τον Γκόλια μέχρι τον τραυματισμό του.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Από τον πιο έμπειρο παίκτη του, ο ΑΡΗΣ περίμενε στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν να του δώσει και όχι να του στερήσει βαθμούς. Χωρίς να φταίει αποκλειστικά αυτός δεν είχε καλή τοποθέτηση στα δυο γκολ και ειδικά στο δεύτερο ήταν τουλάχιστον ένα βήμα πιο μπροστά.

ΛΙΟΛΙΟΣ
Λίγα πράγματα από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ. Αρκετά λάθος κοντρόλ, μηδαμινή συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι από την πλευρά του πέρα από 1-2 γεμίσματα στην επανάληψη. Με προβλήματα και στα μετόπισθεν, εδικά στη φάση του πρώτου γκολ.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Σε μέτρια βραδιά ο πορτογάλος που χρεώνεται όπως όλη η άμυνα τα δυο γκολ. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά υπήρξαν στιγμές που τον δυσκόλευαν τα κοντρόλ της μπάλας ενώ επέλεξε (δεν ξέρουμε αν ήταν οδηγία) τα γεμίσματα από την άμυνα στην επίθεση.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ
Θα περίμενε κανείς ότι θα είχε περισσότερη δουλειά αλλά με εξαίρεση τα δυο γκολ δεν ήταν από τους χειρότερους παίζοντας με το γνωστό πρόβλημα στη μέση. Εβγαινε πρώτος έχοντας αντίπαλο τον Γαϊδαρτζή και απομάκρυνε την μπάλα με σχετική ψυχραιμία και όχι στα τυφλά.

ΓΚΙΝΟ
Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα αφού αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Από τον δεξιό του μπακ όμως ο ΑΡΗΣ περιμένει βοήθεια και από την μέση και μπροστά κάτι που είναι φανερό ότι ο αλβανός μέσος δεν… έχει στο ρεπερτόριο. Εχει βέβαια το ελαφρυντικό ότι παίζει σε θέση που δεν είναι η φυσική του.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ
Προσπαθεί φιλότιμα και αυτός σε μια θέση που δεν συνάδει με τα στοιχεία που έχει. Είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν βοήθησε όσο περίμενε ο Κάμπος στην προώθηση του παιχνιδιού. Είναι βαρύς και λίγο αργός για τη θέση αυτή.

ΓΚΟΛΙΑΣ
Πήρε κάρτα μόλις στο δεύτερο λεπτό αλλά αυτό δεν τον πτόησε. Οφείλει βέβαια να είναι πιο προσεκτικός. Μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε ανταπεξήλθε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δίχως λάθη και ψύχραιμες αντιδράσεις παρότι έπαιζε με τον φόβο της κάρτας.

ΣΟΥΝΑΣ
Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ακόμη και σε αυτόν τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο έδειξε σε κάποια σημεία ότι έχει ποιότητα που λείπει από την ομάδα. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, βρέθηκε κοντά στο γκολ και κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης. Εστω και αν είχε δίκιο οφείλει να συγκρατεί τα νεύρα του.

ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ
Καλός στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε το δεύτερο γκολ του με την φανέλα του ΑΡΗ και βρέθηκε κοντά σε ένα ακόμη. Δέχθηκε 2-3 πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, έριξε αισθητά την απόδοσή του στην επανάληψη και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Μακριά από τις καλές εμφανίσεις στις οποίες μας συνήθισε στα τελευταία παιχνίδια. Αν και φιλότιμος, έμεινε μακριά από τια φάσεις, έκανε αρκετά επιθετικά φάουλ και τον… είδαμε σε ένα σουτ που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΟΙ
Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξε πολύ, κράτησε μπάλα και από δική του σέντρα άνοιξε το σκορ ο Ατματσίδης. Στην επανάληψη ο κακός αγωνιστικός χώρος είχε ως συνέπεια να κουραστεί. Ο Κάμπος τον κράτησε στο παιχνίδι και δικαιώθηκε αφού όταν η μπάλα έκαιγε την πήρε και ευστόχησε στο πέναλτι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κλήθηκε πάλι να παίξει στον άξονα και ήταν και πάλι μέτριος. Επειδή είναι παίκτης με ποιότητα ο Κάμπος πρέπει να του βρει τον ρόλο που θα αναδείξει τα στοιχεία που έχει αντί να περιφέρεται δίχως προσφορά στην ομάδα.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ
Μπήκε ορεξάτος, έτρεξε, μόχθησε. Ότι κάνει δηλαδή όποτε χρησιμοποιείται. Χρήσιμος πάντα ως εναλλακτική λύση.

ΡΕΝΙΑ
Έπαιξε πολύ λίγο και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα