"Από τον ΑΡΗ εξαρτάται"

από AllAboutARIS

Τι λέει ο εκπρόσωπος του Σέρχιο Κόκε που διαψεύδει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και εξηγεί ότι το… μπαλάκι είναι στο γήπεδο του ΑΡΗ πλέον και του Γιώργου Γαλανού.

Παρά την δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού στη συνέντευξη τύπου της περασμένης εβδομάδας ότι υπάρχει συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε η πλευρά του Ισπανού συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ναι μεν οι δυο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία αλλά δεν έχουν δώσει τα χέρια.Αιτία κάποιες σημαντικές όπως ισχυρίζονται παράμετροι της υπόθεσης που έχουν να κάνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες με τις εγγυήσεις που ζητάει ο παίκτης, τα χρήματα της προκαταβολής και οι συνθήκες στην ομάδα. Ο Κόκε, όπως ισχυρίζεται ο εκπρόσωπός του Μαρκ Σιλιγκρού ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον ΑΡΗ αλλά παράλληλα θέλει να εξασφαλίσει και κάποια σημαντικά για τον ίδιο πράγματα. Μάλιστα όπως λεει δεν είναι ο παίκτης που περιμένουμε να δώσει την απάντησή του αλλά ο ΑΡΗΣ αν δέχεται προφανώς αυτά που ζητάει η πλευρά του 31χρονου ισπανού.  

“Εχουμε κάνει την αντιπρότασή μας στον ΑΡΗ και περιμένουμε την απάντησή τους. Ο παίκτης ενδιαφέρεται να παίξει στον ΑΡΗ.Έκανε όμως μια πολύ καλή σεζόν στην Ινδία ανακυρήχτηκε MVP της ομάδας του, έχει προτάσεις και πρέπει να εξασφαλίσει κάποιες καλές συνθήκες. Εχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε. Από τον ΑΡΗ εξαρτάται….” τόνίζει χαρακτηριστικά ρίχνοντας το μπαλάκι στον Γιώργο Γαλανό για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του.

Προτεινόμενα Άρθρα