Πόι…λαμπρός τον οδηγεί!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στις Σέρρες καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα της Θύελλας Φιλώτα με 2-0.

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στις Σέρρες καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα της Θύελλας Φιλώτα με 2-0.
Ο ΑΡΗΣ ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάνοντας και διαχείριση μετά το δεύτερο γκολ του Μάουρο Πόι.

Ο Κάμπος ξεκίνησε με ένα σύστημα 4-2-3-1, τον Καρατζιοβαλή κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φερνάντες, Γιαννίτση, δεξιά στα μπακ τον Γκίνο και αριστερά τον Λιόλιο. Στα χαφ Προβατίδης και Λεμονής  είχαν μπροστά τους τον Παπαδόπουλο σε ρόλο προωθημένου, με τον Πόι αριστερά και τον Ατματσίδη δεξιά και στην κορυφή τον Καπνίδη.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά και μόλις στο 2΄έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Γιαννίτση έφυγε λίγο άουτ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ Ο ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ

Όσο περνούσε η ώρα ο ΑΡΗΣ ανέβαζε την απόδοσή του και την εντείνονταν η πίεση στην εστία των φιλοξενούμενων. Ο Κάμπος έδωσε οδηγία στον Γκίνο να ανεβαίνει και να αποτελεί δεύτερο παίκτη στην πλευρά του Ατματσίδη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές ευκαιρίες για τον ΑΡΗ, αλλά και διάφορά φάουλ που κέρδιζαν οι κίτρινοι με προοπτικές να απειλήσουν τον Κοντογουλίδη. Ο τελευταίος ήταν σε εκπλητική μέρα απομακρύνοντας εντυπωσιακά σε 3 περιπτώσεις τις κεφαλιές του Καπνίδη (24 και 31) και Παπαδόπουλου στο 26.

Η ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ

Στο 34΄ο πολύ καλός Γκίνο κέρδισε μετά από πολύ ωραία ενέργεια, το καθαρό πέναλτι από τον Μισαηλίδη και ο Πόι με εξαιρετική εκτέλεση στο παραθυράκι της εστίας του Κοντογουλίδη πέτυχε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν να επιδείξουν μόλις ένα μακρινό σουτ πολύ άουτ. Από την άλλη ο ΑΡΗΣ είχε 7 τελικές με τις 6 να πηγαίνουν στην εστία και η μία να είναι η μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννίτση που πέρασε άουτ.

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ… ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν σε θέση άμυνας και μοιραία για αυτούς ήρθε το 2-0 στο 63 και πάλι με πέναλτι. Αυτό το οποίο υπέδειξε ο ρέφερι φάνηκε από το ριπλέι ότι δεν ήταν καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων παίρνει πρώτα την μπάλα και μετά τα πόδια του Καπνίδη. Ένα λεπτό νωρίτερα όμως υπήρχε παράβαση πέναλτι πάνω στον Καπνίδη που δεν είδε ο Δράγκος. Όπως και να έχει με ένα λεπτό καθυστέρηση ο ΑΡΗΣ πήρε ότι δικαιούταν και ο Πόι με μία ακόμα άψογη εκτέλεση πέτυχε το 2-0 και τελείωσε το ματς.

Από εκεί και έπειτα ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε στις προσπάθειες των Πόι, Καπνίδη, Φερνάντες και Γκίνο.

Ο Κάμπος ξεκάθαρα έκανε διαχείριση του ματς αν και περίμενε το τελευταίο πεντάλεπτο για τις αλλαγές και τελικά και ο Βραζιλιάνος χειροκρότησε τους παίκτες του στο τελικό 2-0 που ήρθε πολύ εύκολα αν αναλογιστεί κανείς ότι η Θύελλα σε όλο το ματς έκανε ένα απειλητικό σουτ στο 81 που έφυγε ψηλά άουτ.

ΑΡΗΣ (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής(90 Μπαιμάκης), Γκίνο (90 Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης(85 Ρένια), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Νίκος Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου(62 Βελλίδης), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης(53 Κοντογουλίδης), Χαϊτίδης(56 Στασινόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος. 

Προτεινόμενα Άρθρα