Σταθερή αξία Πόι, από κοντά Καπνίδης, Γκίνο

από AllAboutARIS

Πολύ καλό ματς από τους Γκίνο και Καπνίδη και φυσικά τον… εύστοχο Πόι.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο 39χρομος γκολκίπερ ήταν το κρύο παρά οι κίνδυνοι από τους παίκτες της Θύελλας. Ήσυχο μεσημέρι χωρίς προβλήματα.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Σε αντίθεση με άλλα ματς ήταν ο ένας από τους δυο μπακ που ανέβηκε λιγότερο. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και έβγαλε ένα χαλαρό 90λεπτο.

ΓΚΙΝΟ: Με περισσότερες προωθήσεις από τις άλλες φορές. Σε μια εκ των οποίων κέρδισε και το πέναλτι. Παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνει τη θέση του δεξιού μπακ και το σημερινό ήταν με διαφορά το καλύτερο του ως μπακ.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: Καθοριστική η παρέμβασή του στο 8΄ στον Σιδηρόπουλο σε ένα 90λεπτο όπου δεν χρειάστηκε να επέμβει και πολλές φορές. Απειλή για την αντίπαλη άμυνα στα στημένα.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Ευκολη δουλειά και για τον πορτογάλο που είχε και αυτός μια καλή αμυντική προσπάθεια στο πρώτο δεκάλεπτο με ένα εξαιρετικό τάκλιν πάνω σε σουτ.

ΛΕΜΟΝΗΣ: Είχε αδικαιολόγητα άγχος στο ξεκίνημα παίζοντας βασικός μετά από τρεις μήνες, με συνέπεια να κάνει 1-2 λαθάκια. Συνήλθε στην πορεία και δεν είχε προβλήματα.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ: Εκτελούσε τα στημένα από αριστερά απόντος του Σουνά στο ξεκίνημα. Με εξαίρεση 1-3 λαθάκια στο ξεκίνημα ήταν σοβαρός κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σε νέο ρόλο πίσω από τον επιθετικό, ο Παπαδόπουλος ήταν λίγο πιο βελτιωμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια αλλά είναι φανερό ότι μπορεί και πρέπει να δώσει περισσότερα. Κυρίως να γίνει λίγο πιο γρήγορος στις επιλογές του και στις κινήσεις του. Έχει όμως ποιότητα και είχε μερικά καλά χτυπήματα όπως το φάουλ στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΟΙ: Ανέβασε στροφές μετά το 20λεπτο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης. Εύστοχος και ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, χωρίς να κάνει κάτι το εξωπραγματικό φαίνεται η ποιότητά του στην κατηγορία. Πολύτιμος.

ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ: Ορεξάτος και πάλι αλλά και μακριά από το γκολ. Το έψαξε πολύ αλλά δεν του βγήκε. Πολύ κινητικός, παίζοντας πότε δεξιά και πότε αριστερά. Πρέπει όμως να γίνει πιο απειλητικός ώστε να προσφέρει μια ακόμη επιθετική επιλογή στην ομάδα του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Εκφραστής σχεδόν όλων των επιθετικών προσπαθειών του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο και αυτός που κέρδισε το δεύτερο πέναλτι. Ηταν μια μόνιμη απειλή για την Θύελλα και είναι κρίμα που δεν συνδύασε την καλή του εμφάνιση με ένα γκολ. Χαιλάιτ του το εκπληκτικό σλάλομ στο 78΄.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΡΕΝΙΑ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.
Μπήκε στο 89΄ και από ωραία δική του ενέργεια ξεκίνησε η απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Πόι στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα