Κάλας… reloaded

από AllAboutARIS

Πως ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αξιοποίησε όλο αυτό το διάστημα για να «δέσει» την επιθυμία επένδυσης στον ΑΡΗ και οι δυο νέοι συμπαίκτες που έχει.

Ο Γιώργος Γαλανός πέταξε το μπαλάκι την προηγούμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα το πιάσει κάποιος. Αναφερόμαστε στην πρόσκληση επενδυτικού ενδιαφέροντος με καταληκτική ημερομηνία τις 22 Δεκεμβρίου. Η αίσθηση που υπάρχει από χθες στην ατμόσφαιρα είναι ότι σύντομα θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον στον Α.Σ για την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ένας εκφραστής θα είναι ο Άλεξ Κάλας. Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όλο αυτό το διάστημα, δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τον ΑΡΗ. Αντιθέτως αξιοποίησε το τελευταίο δίμηνο της… σιωπής του, εμπλουτίζοντας το πρότζεκτ που έχει σκοπό να παρουσιάσει με νέα στοιχεία.

Το σημαντικότερο που σας αποκαλύπτει σήμερα το «AllAboutARIS» είναι ότι πλέον έχει προσεγγίσει κι άλλα κεφάλαια εκτός από αυτά που έχει να διαθέσει ώστε να προετοιμάσει τον ΑΡΗ της επόμενης μέρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός του πρώην Προέδρου της Ουλμ που έχει δεχθεί από την πρώτη στιγμή να συμπράξει στο πρότζεκτ, θα είναι και ακόμη ένας γερμανός παράγοντας το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλεξ Κάλας και δέχθηκε να συμμετάσχει, βάζοντας και ένα σημαντικό ποσό για αρχή.

Στο πλάνο που σκοπεύει να παρουσιάσει ο Κάλας εφόσον πάρει το ΟΚ από τον ερασιτέχνη, θα υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση για την πλήρη αναδιοργάνωση του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η πρόταση να περιλαμβάνει και τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.  Σημαντικό επίσης ότι η πλευρά Κάλας δηλώνει έτοιμη να αναλάβει και το κομμάτι που αφορά την εκκαθάριση που με το καλό θα ξεκινήσει μετά την νέα Γ.Σ των μετόχων στις 31 Δεκεμβρίου.

Αυτό που θέλει να ξεκαθαρίσει η πλευρά του Κάλας είναι το ποιος ακριβώς θα αξιολογήσει την πρόταση αφού ο Γαλανός δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα όπως δήλωσε θέτοντας χρονικό όρι0ο στις 22 του μήνα. Επιθυμεί δηλαδή να γνωρίζει αν και από πλευράς ερασιτέχνη ισχύει κάποια διορία κατάθεσης πρότασης και φυσικά ότι στις όποιες συζητήσεις θα συμμετέχει ο ερασιτέχνης και μόνο. Εφόσον γίνει αποδοχή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος σκοπεύει να έρθει ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη για να παραθέσει συνέντευξη τύπου.

Προτεινόμενα Άρθρα