"Ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα"

από AllAboutARIS

Μέχρι και το ταμίας της ομάδας, Αρειανός είναι!"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εβρου Σουφλίου, αναφερόμενος στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΡΗ, το οποίο χαρακτήρισε ως γιορτή.

Για τον καιρό στο Σουφλί και την κατάσταση του γηπέδου: “Ο καιρός είναι καλός. Πήγα σήμερα, είδα το γήπεδο και ήταν και αυτό καλό. Το παιχνίδι πιστεύω θα γίνει κανονικά”.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που αναβλήθηκε: “Δεν μπορούσε να γίνει σίγουρα χτες. Ο ΑΡΗΣ πάντως δεν γίνεται να φοβάται το Σουφλί, ακόμα και αν είναι κουρασμένος. Θα πάει εκεί που αξίζει. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι ιστορικό, μία γιορτή και ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα”.

Για την απουσία των φίλων του ΑΡΗ από το παιχνίδι της Κυριακής: “Σας λέω επίσημα πως δεν ζήτησε εισιτήρια. Μίλησα με κάποιον εκπρόσωπο του χτες και είπε πως δεν ζητούν εισιτήρια. Η Αστυνομία έκανε αίτημα στην Γενική Γραμματεία και ζήτησε να μην μετακινούν οργανωμένοι οπαδοί. Εμείς το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να συμφωνησούμε. Στην σύσκεψη μέτρων τάξης δεν υπήρξε και εκπρόσωπος του ΑΡΗ. Δεν με πήρε κάποιος από την ομάδα να μου πει ότι θέλουν εισιτήρια.

Για τη χωρητικότητα του γηπέδου: Χωράει 1000 άτομα καθήμενα και 200 όρθια. Μπορούν να μπουν και παραπάνω, αλλά η Αστυνομία δεν το επιτρέπει”.

Για την φετινή προσπάθεια του Εβρου Σουφλίου: “Τα πράγματα για εμάς στη Γ` Εθνική είναι πρωτόγνωρα και δύσκολα”.

Για την παρουσία του Τοπούζη στην ομάδα: “Εχουμε κάποια παιδιά που έπαιξαν στον ΑΡΗ. Ακόμα και ο ταμίας μας είναι Αρειανός φουλ”.

Προτεινόμενα Άρθρα