"Η πιο έτοιμη ομάδα για την άνοδο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Το πιο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας μας, αυτό με τον ΑΡΗ"

Το εγκώμιο του ΑΡΗ και την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια έπλεξε ο Γιώργος Αραμπατζής. Ο προπονητής του Εβρου Σουφλίου, Γιώργος Αραμπατζής, αναφέρθηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων την Κυριακή, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εικόνα των “κίτρινων” και την προσπάθεια τους για την άνοδο.

“Είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας μας. Μπορεί να λέμε πως κοιτάμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο , όχι όμως και με τον ΑΡΗ. Είναι ένα ματς που περιμένουν όλοι στην περιοχή. Αγωνιστικά πάντως, ναι μεν πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, όχι όμως να τον φοβηθούμε, γιατί θα έχουμε πρόβλημα”, ήταν τα πρώτα του λόγια, αναφερόμενος στη συνέχεια και στην εικόνα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια.

“Από τη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Κάμπος, ο ΑΡΗΣ παρουσιάζεται διαφορετικός. Είναι πιο ομάδα, αποκτάει συνοχή και δεν έχει καμιά σχέση με τον ΑΡΗ των πρώτων αγωνιστικών. Παίζει όπως πρέπει σε μία δύσκολη κατηγορία ώστε να παίρνει βαθμούς. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι η πιο έτοιμη ομάδα για την άνοδο”, είπε σχετικά, μιλώντας παράλληλα και για τους στόχους της δικής του ομάδας. “Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή, αλλά επειδή στην πορεία είδαμε πως η ομάδα έχει ποιότητα, αν μιλάμε για σωτηρία τώρα, αδικούμε τους εαυτούς μας”.

Η “μάχη” της ανόδου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ο προπονητής του Σουφλίου κρίνει τον ΑΡΗ φαβορί, τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα είναι εύκολο. “Δεν νομίζω να γίνει εύκολα., θα είναι πρώτος αλλά όχι εύκολα. Πρέπει να ενισχυθεί. Θεωρώ ότι δεν έχει βάθος πάγκου για να αντεπεξέλθει”.

Το γήπεδο αποτελεί θέμα για τις δύο ομάδες την Κυριακή, καθώς όπως τόνισε και ο Αραμπατζής, είναι βαρύ και επίφοβο για τους παίκτες. “Είναι, πολύ. Και για εμάς δεν είναι ό,τι καλύτερο, επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες εδώ είναι αυτές που ξέρουμε, θα επηρεάσει εμάς και ειδικά τον ΑΡΗ. Θέλει προσοχή και από τους παίκτες, γιατί είναι επικίνδυνο και βαρύ”.

Προτεινόμενα Άρθρα