Ο Κάλας και οι Γερμανοί "συμπαίκτες"

από AllAboutARIS

Εκτός του πρώην Προέδρου της Ουλμ που έχει δεχθεί από την πρώτη στιγμή να συμπράξει στο πρότζεκτ, θα είναι και ακόμη ένας Γερμανός παράγοντας το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση

Η δημόσια τοποθέτηση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ περί κατάθεσης προτάσεων από όποιο ενδιαφερόμενο μετά από την γραπτή ενημέρωση του ζήτησε ο Σπύρος Χριστοφορίδης για λογαριασμό του Άλεξ Κάλας και των συνεργατών του (άσχετα αν επίσημα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για αυτούς), ανοίγει τον δρόμο στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και τους Γερμανούς “συμπαίκτες” του για να καταθέσουν την πρότασή τους.

Την Παρασκευή το AllAboutARIS αποκάλυψε ότι πλέον έχει προσεγγίσει κι άλλα κεφάλαια εκτός από αυτά που έχει να διαθέσει ώστε να προετοιμάσει τον ΑΡΗ της επόμενης μέρας. Εκτός του πρώην Προέδρου της Ουλμ που έχει δεχθεί από την πρώτη στιγμή να συμπράξει στο πρότζεκτ, θα είναι και ακόμη ένας Γερμανός παράγοντας το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Άλεξ Κάλας και δέχθηκε να συμμετάσχει, βάζοντας και ένα σημαντικό ποσό για αρχή.

Στο πλάνο που σκοπεύει να παρουσιάσει ο Κάλας εφόσον πάρει το ΟΚ από τον ερασιτέχνη, θα υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση για την πλήρη αναδιοργάνωση του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα. Είναι δεδομένη η πρόθεση για την δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Είναι αυτονόητο ότι η πλευρά Κάλας δηλώνει έτοιμη να αναλάβει και το κομμάτι που αφορά την εκκαθάριση που αναμένεται να ξεκινήσει μετά την νέα Γ.Σ των μετόχων στις 31 Δεκεμβρίου.

Όλα αυτά όμως για να αρχίσουν να τρέχουν θα πρέπει να κατατεθεί η πρόταση στον ΑΣ. Ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος του ΑΡΗ Σπύρος Χριστοφορίδης σημείωσε ότι αυτό θα γίνει αμέσως μετά την απάντηση του Ερασιτέχνη στα θέματα που έθεσε. Οι ιθύνοντες του ΑΣ του σημείωσαν προφορικά ότι ο Γιώργος Γαλανός δεν έχει καμία εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης με τον όποιο υποψήφιο επενδυτή και πως η όποια πρόταση πρέπει να κατατεθεί στον ΑΣ.

Με την ανακοίνωση χθες το βράδυ έδωσε και επίσημο τόνο στην…πρόσκληση στην ουσία του Άλεξ Κάλας να επισημοποιήσει και αυτός την πρόταση του. Όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα αυτό θα γίνει και θα δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα