Σύλληψη πρώην προέδρου ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Ο Μάνθος Πουλινάκης συνελήφθη για παλιά χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ ύψους 2.2 εκ. ευρώ.

Μπορεί να μην είναι πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μάνθος Πουλινάκης, ωστόσο η εμπλοκή του στα διοικητικά των κρητικών έχει ακόμα τις συνέπειές της. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του gazzetta.gr ο παράγοντας των κρητικών, που παραιτήθηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία έλευσης των επενδυτών του Τζενάρο Γκατούζο, ενημερώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψής του.

Ο Πουλινάκης πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου και το μεσημέρι οδηγήθηκε στο δικαστήριο για να δώσει εξηγήσεις για το λόγο που η ΠΑΕ δεν έχει προχωρήσει στην αποπληρωμή ποσού ύψους 2,2 εκατ. ευρώ προς την εφορία. Ο πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ ζήτησε και πήρε προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθεί.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για τις οποίες συνελήφθη ο Πουλινάκης αφορούν χρέη προς την εφορία που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις και βαραίνουν τον ίδιο γιατί το χρέος των 2,2 εκατ. ευρώ έχει μεταφερθεί στο ΑΦΜ του, ώστε να μπορέσει να «τρέξει» την ομάδα του Ηρακλείου στο διάστημα που ήταν πρόεδρος.

Προτεινόμενα Άρθρα