Το όραμα που χάθηκε

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχασε πολύτιμο χρόνο με τον Γαλανό αλλά τουλάχιστον δεν η ομάδα δεν επηρεάστηκε αγωνιστικά.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται και πάλι ενώπιον διοικητικών εξελίξεων για τον απλούστατο λόγο ότι διαψεύστηκαν οικτρά όσοι πίστεψαν ότι ο Γιώργος Γαλανός θα δώσει το όραμα που αναζητούσε ο αρειανός όταν αποφάσιζε να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική. Ο χθεσινός καταιγισμών από παίκτες και προσωπικό για την οικονομική ασυνέπεια του Γαλανού έρχεται να καταδείξει ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται έναν άνθρωπο που ό, τι λέει θα το τηρεί, θα προσφέρει την αποδυτηριακή υγεία ώστε να μην γίνεται θέμα αν η ομάδα έχει tape, μπανάνες, βοηθήματα, ιματισμό ή πετρέλαιο για να κάνει μπάνιο.

Όταν επί τρεις ολόκληρους μήνες γίνεται θέμα η υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών και αυτός που ανέλαβε την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν δέχτηκε να δώσει την παραμικρή προσωπική εγγύηση περιμένοντας τα χρήματα της NOVA αφήνοντας υπόλοιπο 200 και 300 ευρώ σε παίκτες που αμείβονται με 800 ή χίλια ευρώ, προφανώς κάπου έχει γίνει λάθος.

Το παρήγορο είναι ότι η διοικητική ανεπάρκεια σε οργανωτικά, λειτουργικά και οικονομικά ζητήματα δεν έχει αρνητική επίπτωση στο αγωνιστικό αφού οι παίκτες με τον προπονητή βρήκαν την ισορροπία να οδηγήσουν με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων τον ΑΡΗ στην κορυφή.  

Ο αρειανός έχει γίνει καχύποπτος και κυρίως έχει μάθει πλέον να μην τρώει κουτόχορτο από τους… λιβανιστές. Θέλει αλήθειες. Αντρίκεια πράγματα και κυρίως κάποιον να του δώσει όραμα τώρα που φαίνεται ότι αγωνιστικά η ομάδα μπορεί να πετύχει την άνοδό της στη Football League.

Βαρέθηκε να ακούει για πληρωμές και δικαστήρια και να τον διοικούν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε την οικονομική ευρωστία ούτε την επάρκεια και τη γνώση για να εμπνεύσουν το μεγάλο κομμάτι του κόσμου που απομακρύνθηκε από το γήπεδο.

Ο Αλεξ Κάλας που δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει το προβάδισμα να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα αλλά και μια υποχρέωση. Το πλεονέκτημα είναι ότι λόγω της ενασχόλησής του αδερφού του ξέρει από έξω και ανακατωτά τα οικονομικά μεγέθη και τα χρήματα που θα απαιτηθούν όπως και την ανάγκη να γίνει η εκκαθάριση και να συσταθεί νέα ΠΑΕ ώστε να… τρέξει και το δεύτερο σκέλος του πρότζεκτ που περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στα πρότυπα των ευρωπαϊκών κλαμπ.

Εχει όμως και μια υποχρέωση.  Εφόσον του δοθεί το χρίσμα να δώσει ένα καινούργιο κίνητρο στον αρειανό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της ομάδας και σταδιακά να κάνει πράξη την πολυφορεμένη τον Αυγουστο έννοια της επανεκκίνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα