Στο Περιστέρι ο Κατσουράνης

από AllAboutARIS

Στη Σούπερ Λιγκ επιστρέψει ο Κώστας Κατσουράνης μετά από την παρένθεση στην Ινδία, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν βρήκε το καλοκαίρι ομάδα στη Λίγκα και δέχτηκε τη πρόταση που του έγινε από την Ινδία, όπως ο Κόκε, ο Τζόρβας και άλλοι ποδοσφαιριστές ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας. Μετά τη θητεία του στο ινδικό πρωτάθλημα ο Κατσουράνης επιστρέφει στο ελληνικό για λογαριασμό του Ατρόμητου. Με τους περιστεριώτες υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

«Είναι χαρά και τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε την προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου. Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κι εγώ θέλω από την πλευρά μου να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι πρώτος μας στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ γιατί αξίζει να βρεθεί εκεί και να κυνηγήσει έπειτα μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι καλύτερο μπορεί. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο κύπελλο», δήλωσε ο διεθνής μέσος στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου.

Προτεινόμενα Άρθρα