Συνάντηση με Καλαιτζίδη, τα λένε και με τους Ισπανούς

από AllAboutARIS

Μέσα στις γιορτές υπήρξαν συναντήσεις για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ με πλέον ουσιαστική αυτή με τον αδερφό του Άλεξ Κάλας, Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Είναι δεδομένο ότι η πλευρά του Ερασιτέχνη έχει καθυστερήσει στην λήψη της απόφασης για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, έχοντας όμως το ελαφρυντικό των εορτών. Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μέσα στις γιορτές υπήρξαν συναντήσεις για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ με πλέον ουσιαστική αυτή με τον αδερφό του Άλεξ Κάλας, Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του αδερφού του, την δυνατότητα πληρωμών άμεσα (την Δευτέρα εφόσον το επιθυμεί ο ΑΣ), την μεταγραφική ενισχυση, την παραμονή Κάμπος, αλλά και ότι πρέπει να δρομολογηθεί για το θέμα της εκκαθάρισης.

Οι ιθύνοντες του ΑΣ έχουν αποφασίσει ότι ανάλογη συνάντηση θα υπάρξει και με την πλευρά των Ισπανών, αν και υπάρχουν και οι φωνές ότι αυτό αποτελεί χάσιμο χρόνου με δεδομένο ότι τα δείγματα που έχουν δώσει μέχρι τώρα δεν είναι αξιόπιστα συν ότι υπάρχει μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο. Τόσο οι οργανωμένοι οπαδοί, όσο και ο απλός κόσμος του ΑΡΗ αντιδρούν και στις συζητήσεις ακόμα με ανθρώπους που όταν στο παρελθόν τους ζητήθηκε από τον ΑΣ εγγυητική επιστολή δεν ανταποκρίθηκαν, αλλά τους ακολουθούν και τα πεπραγμένα τους στην Λάρισα και κυρίως στην Ισπανία.

Ο ΑΣ προφανώς θέλει πριν ανακοινώσει την τελική του απόφαση να δώσει την ευκαιρία και στις δυο πλευρές να τοποθετηθούν. Θα πρέπει όμως πλέον να κινηθεί πιο γρήγορα και την Δευτέρα η ομάδα να πορευτεί με το νέο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, την ίδια στιγμή που έχει υποχρέωση ο Ερασιτέχνης να ενημερώσει επίσημα για τα πεπραγμένα του Γιώργου Γαλανού σε όλα τα επίπεδα (έσοδα, έξοδα, αξιολόγησης κόστους της προβολής της εταιρίας του σε φανέλα, χώρους του γηπέδου, καρτελάκια διαρκείας).

Προτεινόμενα Άρθρα