Η παραπληροφόρηση για την ΑΜΚ

από AllAboutARIS

Είναι ξεκάθαρο ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών σε συνδυασμό με την ανακοίνωση-καταπέλτη του SUPER-3…χάλασαν την δουλειά που στρώνονταν για την ολοκληρωτική άλωση του συλλόγου.

Είναι ξεκάθαρο ότι τις τελευταίες μέρες πολλοί και διάφοροι που βλέπουν την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του Άλεξ Κάλας και υπέρ των Ισπανών που έχουν δώσει τα δείγματα γραφής τους τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Λάρισα.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών σε συνδυασμό με την ανακοίνωση-καταπέλτη του SUPER-3…χάλασαν την δουλειά που στρώνονταν για την ολοκληρωτική άλωση του συλλόγου.

Οι Ισπανοί των δικαστικών διαμαχών, οι Ισπανοί που παρουσιάζονται ως έχοντες εγγυητικές επιστολές εκατομμυρίων και έφυγαν κακήν κακώς από την Λάρισα και ΘΑ βάλουν 4 εκ ευρώ στην ΑΜΚ. Όταν οι ιθύνοντες του ΑΣ το καλοκαίρι τους είχαν ζητήσει εγγυητική 2εκ ευρώ, εξαφανίστηκαν, αλλά αυτό για ορισμένους είναι…λεπτομέρεια.

Αυτό που επιχειρείται είναι με διάφορους τρόπους να μειωθεί η πρόταση Κάλας. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Γιακουμίδης δημόσια σημείωσε ότι ο κ. Κάλας θα καλύψει το μινιμουμ του ποσού που θα EΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΑΣ για την ΑΜΚ, παραπληροφορούν τον κόσμο σημειώνοντας ότι ο μεν Κάλας θα διαθέσει 360.000 ευρώ, οι δε Ισπανοί 4 εκ. Ευρώ. Παραθέτουμε την συνέντευξη του κ. Γιακουμίδη και σε audio για να τους κρίνει ο κόσμος για μία ακόμα φορά.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και τέτοια ερίσματα εντός του ΔΣ του ΑΣ. Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι (όχι όλοι) αυτές τις μέρες δεν επιδιώκουν την καλύτερη λύση για τον ΑΡΗ, αλλά αυτή που προμοτάρεται ώστε να μείνει ο σύλλογος δέσμιος μικροσυμφερόντων. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα…υπομονής. Από αύριο όλα θα γίνουν γνωστά στον κόσμο με όνοματεπώνυμα. Ήδη υπάρχει μεγάλος αναβρασμός και στις τάξεις των οργανωμένων που βλέπουν ύποπτα παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου και δεν είναι διατεθημένοι να τα ανεχθούν.

Θα ήταν καλό ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ να διαβάσει και το κείμενο του μεγαλύτερου σάιτ στην Ελλάδα για τους Ισπανούς, όταν ακόμα δεν είχαν καμια απολύτως σχέση με τον ΑΡΗ, αλλά ήθελαν την Λάρισα από την οποία έφυγαν με καταγγελίες ότι προσκόμισαν εγγυητικές χωρίς αντίκρυσμα (με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ να το αναφέρει). Αν κάποιοι στον ΑΣ συνεχίζουν και τους στηρίζουν προφανώς και συμβαίνει κάτι που μας διαφεύγει και θα πρέπει ο κόσμος να το μάθει( http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/597184/oliver-vios-kai-politeia).

Προτεινόμενα Άρθρα