Αποχαιρέτησε ο Τοπαλίδης

από AllAboutARIS

Με το ένα πόδι έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος έβγαλε… αποχαιρετιστήριο λόγο στη σημερινή προπόνηση.

Η διοικητική ρευστότητα έχει το ίδιο επακόλουθο και στο αγωνιστικό τμήμα. Η ενδεχόμενη αλλαγή στην κεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος θα φέρει αλλαγές και στην ομάδα με πρώτη αυτή στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Γιάννης Τοπαλίδης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και ουσιαστικά με όσα είπε πριν τη σημερινή προπόνηση στους παίκτες προανήγγειλε την αποχώρησή του.

«Αν επιβεβαιωθούν αυτά που ακούγονται για αλλαγή προσώπων είμαι πολύ κοντά στο να αποχωρήσω. Δεν το θέλω αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα θέλω μας. Δεν έχω από κανέναν από εσάς παράπονο. Ίσα ίσα που δημιουργήσαμε μία ομάδα ενωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται από τη πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του Τοπαλίδη προς τους ποδοσφαιριστές.

Για τις σκέψεις του είναι φυσικά ενήμερος ο Πάουλο Κάμπος, στον οποίο τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε εδώ και μερικές εβδομάδες και φυσικά βάσει των αποτελεσμάτων κρίνεται απόλυτα πετυχημένη.

Προτεινόμενα Άρθρα