Αποφάσισαν…επιτροπή!

από AllAboutARIS

Μετά από 5 ώρες αυτό που αποφάσισαν ήταν όχι να αναθέσουν σε κάποιον το τμήμα, ούτε να πάνε σε Γενική Συνέλευση, αλλά να συσταθεί μία νέα επιτροπή από νομικούς και θεσμικούς φορείς

Την στιγμή που έχει χτυπήσει κόκκινο η αγωνία του κόσμου του ΑΡΗ, από ότι φαίνεται στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ δεν έχουν επίγνωση της πίεςης χρόνου. Μετά από 5 μέρες που έχουν κατατεθεί οι προτάσεις από τον κ. Κάλας και τον κ. Όλιβερ και οι ιθύνοντες του ΑΣ τα συζητούσαν μεταξύ τους, συγκλήθηκε για σήμερα αυτή η συνάντηση ανάμεσα σε ΑΣ, ΚΜΑ, ΠΑΕ και οργανωμένους.

Μετά από 5 ώρες αυτό που αποφάσισαν ήταν όχι να αναθέσουν σε κάποιον το τμήμα, ούτε να πάνε σε Γενική Συνέλευση, αλλά να συσταθεί μία νέα επιτροπή από νομικούς και εκπροςωπους φορέων που θα αξιολογήσει εκ νέου τις δυο προτάσεις!

Εύλογη είναι η απορία του γιατί αυτό δεν συνέβη εδώ και μία ολόκληρη εβδομάδα, όπως κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τη νέα καθυστέρηση και το γεγονός ότι πλέον αύριο θα πρέπει να μιλήσουν στους παίκτες για τη νέα καθυστέρηση και το ότι θα παραμείνουν απλήρωτοι με απρόβλεπτες τις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για κάποιο λόγο. Προφανώς κάτι περιμένουν,αλλά αυτός που δεν μπορεί να περιμένει είναι σίγουρα ο ΑΡΗΣ. Απορίας επίσης άξιο είναι γιατί δεν πάνε σε Γενική Συνέλευση και κάνουν λόγο για..επιτροπές. Εκτός φυσικά αν έχουν βρει χρήματα για πληρωμές οπότε θα υπάρχει ο χρόνος για αξιολόγηση καλύτερα των υποψήφιων επενδυτών.
ΥΓ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δεν υπήρξε καμία αναφορά στα του Γαλανού με δεδομένο άλλωστε ότι ο ΑΣ ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τον έλεγχό του.

Προτεινόμενα Άρθρα