"Άφησε 100 χιλιάδες χρέος ο Γαλανός"

από AllAboutARIS

Ακόμα αναμένεται ο οικονομικός απολογισμός της θητείας Γαλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον ΑΣ πάντως να σημειώνει ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο της τάξεως των 100.000 ευρώ. Θυμίζουμε την παραδοχή του κ. Γαλανού ότι αποτέλεσε επιλογή του να μην πληρώσει Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Ο Γιώργος Γαλανός αποτελεί παρελθόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, πέραν όμως των χρημάτων που υποστηρίζει πως έχει βάλει, υπάρχει και ένα χρέος της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ που έχει αφήσει στην ομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Arena Press”.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πλευρά του Ερασιτέχνη, με βάση τα όσα στοιχεία έχει στα χέρια της. Το συγκεκριμένο ποσό εκκρεμεί αυτή τη στιγμή, η πλευρά Κάλας όμως έχει δεσμευτεί πως θα το καλύψει αυτή πλήρως, εφόσον αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το μόνο που μένει από πλευράς Ερασιτέχνη είναι να προχωρήσει σε έναν γενικό έλεγχο της χρήσης Γαλανού όπως και να κοστολογίσει την προβολή της εταιρίας του στην φανέλα του ΑΡΗ, στα διαρκείας και στο γήπεδο. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το χρέος αφορά τους δυο τελευταίους μήνες της χρήσης του Γιώργου Γαλανού που και ο ίδιος σε δημόσια τοποθέτηση παραδέχθηκε ότι είχε τα χρήματα για να πληρώσει, αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Το ποσό επιβεβαιώνεται επίσημα και από την πλευρά του Ερασιτέχνη που άλλωστε ζήτησε την αποπληρωμή του ποσού από την πλευρά των νέων επενδυτών. Από την πλευρά του ο κ. Γαλανός υποστηρίζει ότι έχει διαθέσει χρήματα για την χρήση του κ. Στεφανίδη και αυτά πρέπει να αφαιρεθούν από την αντίστοιχη δική του οφειλή.
Σε κάθε περίπτωση αυτός που καλείται να βγάλει την άκρη είναι ο ΑΣ ΑΡΗΣ. 

 

Προτεινόμενα Άρθρα