Αυτά για αρχή

από AllAboutARIS

Οι προσθήκες σε γραφεία και ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να γίνει πιο εύρυθμη η λειτουργία.

Εδώ και περίπου 20 μέρες το ποδοσφαιρικό τμήμα σχεδόν υπολειτουργεί και είναι ενδεικτικό ότι χθες χρειάστηκε το τεχνικό τιμ να… τσοντάρει χρήματα για πετρέλαιο προκειμένου να μην κάνουν ξανά με ντους με κρύο νερό οι παίκτες της ομάδας, ειδικά με την παγωνιά που επικρατεί αυτές τις μέρες. Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά, οι ελλείψεις εξίσου σημαντικές σε υλικά, αναλώσιμα, ιματισμό καθώς και σε στελεχιακό δυναμικό ώστε οι προπονήσεις να… θυμίζουν κατ΄ ελάχιστον επαγγελματική ομάδα.

Αυτή είναι μια από τις προτεραιότητες του Αλεξ Κάλας που έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να γίνουν όλο όσα πρέπει ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

1.Καταρχήν να αρχίσουν να λειτουργούν τα γραφεία της Αλκμήνης. Η πρώτη κίνηση θα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες η άμεση επιστροφή της Εμης Βουτσά στον ρόλο της υπεύθυνης, που άλλωστε τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία.    

2.  Επιστροφή του Κώστα Λιάπη στη θέση του γυμναστή.

3.  Επιστροφή των φυσιοθεραπευτών της Εταιρείας Aθλητικής Επιστήμης S.M.A.R.T. Physio που έκανε εξαιρετική δουλειά ειδικά στο κομμάτι της πρόληψης των τραυματισμών.

4. Σύναψη συμφωνίας με εταιρία αθλητικής ένδυσης για τον ιματισμό της ομάδας. Οι κίτρινοι σύντομα θα ντύνονται με ρούχα μεγάλης αθλητικής εταιρίας για να μην παρατηρείται το πρόβλημα της έλλειψης ιματισμού.

5. Σύναψη συμφωνίας για την χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής και όλων των άλλων αναλώσιμων που χρειάζεται στην καθημερινότητά της ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα