Συνάντηση με Δάρλα και…ξεκαθάρισμα

από AllAboutARIS

Σήμερα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Γιώργος Γαλανός στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει, σημείωσε ότι θα κάνει δώρο στην επόμενη διοίκηση- αν προκύψει- τις μεταγραφές του Δάρλα και του Κόκε. Για τον Κόκε  η κατάληξη είναι γνωστή. Το ερωτηματικό είναι φυσικά το τι συμβαίνει με την περίπτωση Δάρλα. Σήμερα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τελευταίοι ζήτησαν να πληροφορηθούν ποια είναι τελικά η συμφωνία που είχε συνάψει με την προηγούμενη διοίκηση και αν ισχύει ότι ο κ. Γαλανός θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής όπως είχε δημοσίως δεσμευθεί. Φυσιολογικά ο εκπρόσωπος του Δάρλα δεν μπορούσε να δώσει μία απάντηση και για αυτό η πλευρά του ΑΡΗ του ζήτησε πρώτιστα να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και αν τελικά ο Γαλανός πληρώσει τα χρήματα αυτά ή όχι. Αν δέχεται να τα πληρώσει όπως δημόσια δεσμεύτηκε τότε ο παίκτης θα συνεχίσει κανονικά στον ΑΡΗ.

Σε περίπτωση που ο πρώην αρνηθεί, τότε η πλευρά του ΑΡΗ σημείωσε προς τον εκπρόσωπο του Δάρλα, ότι θα πρέπει να κάνουν νέο ραντεβού για να διαπιστώσουν αν υπάρχει περιθώριο συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές με τα οικονομικά στάνταρ που η ίδια πιστεύει ή αν ο παίκτης αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Προτεινόμενα Άρθρα