"Με την έλευση Κάλας, όλα θα δρομολογηθούν"

από AllAboutARIS

"Να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Σάββας Αναστασίου, αναφερόμενος στο νέο ΔΣ και τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα για το συμφέρον του συλλόγου, σε επίπεδο ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι μόνο.

Αναλυτικά: 

Για την ανάληψη του ΑΣ από το νέο ΔΣ: “Καλούμαστε άλλη μία φορά να βοηθήσουμε και πιστεύουμε με τη βοήθεια του Θεού και όλων μας , να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Για τις πολλές αλλαγές στον ΑΣ: “Εχει συμβεί αρκετές φορές και μας έχει κουράσει όλους, πραγματικά. Πρέπει να υπάρχει υγεία σε όλα τμήματα και πιστεύω πως με την έλευση του κ. Κάλας, όλα θα δρομολογηθούν”.

Για το χτεσινό ΔΣ: “Συγκροτηθήκαμε σε σώμα και πήραμε μία ενημέρωση από τον κ. Ταουξίδη. Εχουν γίνει κάποια βήματα και με τη συμμετοχή όλων, θα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα δούμε το παρόν και το μέλλον του συλλόγου”.

Για το ποσοστό του 20% που θα παίρνει ο ΑΣ από τα εντός έδρας παιχνίδια: “ Εχει γίνει αυτή η συζήτηση και θα περάσει και στο χαρτί. Θα γίνει ένα γραπτό μνημόνιο που θα αφορά την υπάρχουσα συμφωνία που συζητήθηκε”.

Για τα δεδομένα της οικονομικής χρήσης του Γιώργου Γαλανού: “Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί ,θα πρέπει να ξεκαθαρίσει. Από τον Οκτώβριο δεν ξέρουμε τι λεφτά μπήκαν, τι έγινε με τη φανέλα και τυχόν χορηγίες. Στην τελευταία μου επαφή, όταν ζητήθηκαν κάποια πράγματα από τον κ. Γαλανό, δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα”.

Για τη διάρκεια της τωρινής διοίκησης: “Το δικαστήριο δίνει μία προσωρινή διαταγή και από εκεί και πέρα εκδικάζεται η εξάμηνη θητεία μας”.

Για την διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη: “Περιμένουμε την έλευση του κ. Κάλας το συντομότερο δυνατό. Είχε δρομολογήσει να έρθει στα τέλη Γενάρη, αλλά υπάρχουν οι εκλογές. Λίγο μετά θα γίνει η ΓΣ, όπου θα ενημερωθούν οι πάντες”.
¨
Για τα προβλήματα του ΑΣ: ”Υπήρχαν και υπάρχουν πολλά προβλήματα. Είναι το αέριο, η επίσχεση εργασίας, η συντήρηση των μηχανημάτων σε γυμναστήριο και κολυμβητήριο, από όπου προέρχονται και τα πενιχρά έσοδα του Ερασιτέχνη”.

Για τα τμήματα του Ερασιτέχνη: “Τα τμήματα τα τρέχουν οι έφοροι και θα έχουμε μία καλύτερη ενημέρωση στο ΔΣ της Δευτέρας. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα βελτιωθούν αρκετά πράγματα”.

Για την παρουσία μελών του πρώην ΔΣ στο νέο σχήμα: “Πρέπει να είμαστε ενωτικοί και να φτάσουμε τον σύλλογο και εκεί που του αρμόζει”.

Για το τμήμα βόλεϊ: “Είναι πολλά τα θέματα. Και εκεί έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα. Η ομάδα θέλει βοήθεια. Εχουμε κάνει δύο-τρεις κινήσεις να ενισχυθεί μεταγραφικά και πιστεύουμε πως θα τα πάμε καλά”.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή Νικηφορίδη: “Εχουμε μιλήσει μαζί του, έχει βρεθεί μία φόρμουλα συνεργασίας και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να επιστρέψει στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα