Έμεινε ελεύθερος και έρχεται!

από AllAboutARIS

Πολύ κοντά στην απόκτηση μίας πολύ ουσιαστικής προσθήκης για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι ο ΑΡΗΣ

Πολύ κοντά στην απόκτηση μίας πολύ ουσιαστικής προσθήκης για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι ο ΑΡΗΣ. Το AllAboutARIS σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον για το Νίκο Γεωργιάδη που μετά από δυο γεμάτες χρονιές στην Βέροια με τον Δ. Καλαιτζίδη προπονητή, φέτος αγωνίστηκε (ως βασικός μάλιστα σε 12 ματς και 1 ως αλλαγη) στον Λεβαδειακό. Ο 31χρονος που καλύπτει όλη την δεξιά πλευρά ως φουλ μπακ-χαφ, έλυσε χθες το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό για να  συνεχίσει στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός
“Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γεωργιάδη και Fabián Bordagaray.
Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”.

Το ότι ένας παίκτης λύνει το συμβόλαιό του στην Λίγκα για να έρθει στον ΑΡΗ δείχνει από την μία την δυναμική του συλλόγου και από την άλλη την προοπτική που βλέπει με τη νέα διοικητική κατάσταση.

Ο παίκτης δεν αποκλείεται να είναι αύριο και στο παιχνίδι του ΑΡΗ. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη και το μοναδικό αρνητικό γεγονός είναι ότι δικαίωμα συμμετοχής αποκτά στις 4 Φλεβάρη. Ανάλογα δηλαδή με τις εκλογές εκτός από το αυριανό παιχνίδι θα χάσει ακόμα 3 ή 4 παιχνίδια

Προτεινόμενα Άρθρα