LIVE: ΑΡΗΣ-Εθν.Αλεξανδρούπολης 1-1 (τελικο)

από AllAboutARIS

Η εξέλιξη της αναμέτρησης ζωντανά από το AllAboutARIS.

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης υποδέχεται σήμερα στο “Κλ.Βικελίδης” ο ΑΡΗΣ. Η ομάδα του Κάμπος θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στο πρώτο παιχνίδι της μετά-Γαλανού εποχής.

Το ΑllAboutARIS θα σας μεταφέρει σε ζωντανό χρόνο την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς και το ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει.

ΤΕΛΙΚΟ 1-1

91΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΡΗ. Ο Καπνίδης κατέβασε υποδειγματικά τη μπάλα στην περιοχή, και με αριστερό διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φυσέκη.

88΄ Σέντρα του Λιόλιου από αριστερά, ο Σουνάς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

86΄ Κίτρινη στους Γκίνο και Ελληνίδη.

79΄ Ο Ρένια μπήκε στην περιοχή, είχε πολλές επιλογές, όμως προτίμησε να σουτάρει με τη μπάλα να περνά άουτ.

76΄ Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Σέντρα του Ρένια στην περιοχή για τον Προβατίδη, αυτός πιάνει το σουτ με τη μία, όμως ο Φυσέκης είχε και πάλι την απάντηση.

71΄ Κίτρινη στον Λεμονή.

69΄ Τελευταία αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Τσαμουρλίδης στη θέση του Μαμούτ.

68΄ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Κόρνερ του Προβατίδη, ο Γιαννίτσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, όμως ο Φυσέκης απογειώθηκε στο “γάμα” της εστίας του και απομάκρυνε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

67΄ Σέντρα του Γκίνο, ο Σταυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

65΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΡΗ.Ο Γιαννίτσης μετά από εκτέλεση κόρνερ σηκώθηκε όμορφα στην περιοχή, με την κεφαλιά του να περνά μόλις άουτ.

63΄ Ο Σουνάς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

62΄ Πέναλτι για τον ΑΡΗ, το οποίο κέρδισε ο Σουνάς μετά από χέρι του Μπαρμπαγιάννη.

61΄ Βαθιά μπαλιά του Προβατίδη για τον Ρένια, αυτός κατέβασε όμορφα τη μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω στον Φυσέκη.

59΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Σιμτσάκης στη θέση του Πελτέκη

58΄ Πρώτη αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ο Σταυρόπουλος περνάει στη θέση του Παπαδόπουλου.

53΄ Γέμισμα στην περιοχή του Εθνικού, ο Φερνάντες αμαρκάριστος κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή σούταρε δυνατά με το αριστερό, με τον Φυσέκη να απογειώνεται ψηλά στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ.

52΄ Σουτ του Πελτέκη, η μπάλα ψηλά άουτ.

50΄ Κόρνερ για τον ΑΡΗ, η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στο κεφάλι του Καπνίδη που δεν περίμενε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει τον Φυσέκη.

48΄ Κατέβασμα από τον Ρένια, αυτός βρίσκει τον Καπνίδη, του οποίου του σουτ πέρασε άουτ.

46΄ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45+2΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

42΄ Δοκάρι για τον ΑΡΗ. Πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Σουνά μέσα στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Φερνάντες, του οποίου η κεφαλιά αφού βρήκε στα ακροδάχτυλα του Φυσέκη, χτύπησε στο δοκάρι.

40΄ Δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα μόλις άουτ.

38΄ Γέμισμα στην περιοχή του ΑΡΗ, ο Μπαρμπαγιάννης αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή.

37΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Ο Καπνίδης βγήκε τετ-α-τετ έπειτα από μπαλιά του Προβατίδη, όμως ο Φυσέκης βγήκε και πάλι νικητής.

35΄ Δυνατό σουτ του Ελληνίδη, ο Καρατζιοβαλής έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ.

29΄ Γέμισμα στην περιοχή του ΑΡΗ, ο Λιόλιος ολιγώρησε, όμως ο Πελτέκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από πλεονεκτική θέση.

27΄ Ακόμα μία όμορφη σέντρα του Παπαδόπουλο, αυτή τη φορά για τον Καπνίδη, ο οποίος αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω στον Φυσέκη.

25΄ Ωραία μπαλιά του Παπαδόπουλου στον Σουνά, αυτός κατέβασε όμορφα με το στήθος, μπήκε στην περιοχή, το σουτ του όμως απομάκρυνε με υπερένταση ο Φυσέκης.

23΄ 0-1 Γκολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μπαλιά στην πλάτη του Γιαννίτση με αποδέκτη τον Γκαϊδατζή, ο οποίος υπό την πίεση του αμυντικού του ΑΡΗ πλάσαρε εύστοχα και νίκησε τον Καρατζιοβαλή.

19΄ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Ρένια, αυτός κατέβασε υποδειγματικά τη μπάλα, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη.

18΄ Φαλτσαριστή σέντρα του Γκίνο, ο Φυσέκης βγήκε έγκαιρα πριν πάρει την κεφαλιά ο Καπνίδης.

12΄ Αλλαγή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Λειβαδιώτης πέρασε στη θέση του Παρασκευά.

7΄ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού για τον Σουνά, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ, ο βοηθός όμως σήκωσε λανθασμένα τη σημαία και η φάση σταμάτησε.

4΄ Ο Ρένια βγήκε τετ-α-τετ με τον Φυσέκη, όμως καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί του Εθνικού, οι οποίοι απομάκρυναν σε κόρνερ

17.00 Ξεκίνησε το παιχνίδι

16.58 Ολα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης

16:38 Ο ΑΡΗΣ αποχώρησε για τα αποδυτήρια

16:29 Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια

16.27 Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Καπνίδης, Ρένια.

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Σταυρόπουλος, Συμεωνίδης, Χουζούρης, Λιόνης, Ντούνγκα και Βασιλόπουλος

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ.

Στον πάγκο: Λειβαδιώτης, Κόσκολος, Σιμτσάκης, Συριτούδης, Σιβούδης, Τσαμουρλίδης, Θεοδωράκης.

16.14 Οι παίκτες του ΑΡΗ έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

16.10 Ο Εθνικός βγήκε για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Προτεινόμενα Άρθρα