“Πέταξε” δυο βαθμούς, πήρε τον ένα στο τέλος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλύτερος από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχασε σωρεία ευκαιριών, είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι, 26 τελικές, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Καπνίδη στο 90 για να γλιτώσει την ήττα στο τελικό 1-1 που τον έριξε από την κορυφή.

Ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλύτερος από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχασε σωρεία ευκαιριών, είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι, 26 τελικές, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Καπνίδη στο 90 για να γλιτώσει την ήττα στο τελικό 1-1 που τον έριξε από την κορυφή.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να πιέσει στο ξεκίνημα του αγώνα χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων. Καπνίδης και Ρένια προσπαθούσαν πολλές φορές μόνοι τους να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για γκολ χωρίς όμως επιτυχία. Στο 7 βέβαια ο Ρένια έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας και υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιτ, ενώ στο 19 ο ίδιος παίκτης κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα μετά από πάσα του Σουνά,αλλά το σουτ πήγε στην αγκαλιά του αντιπαλου γκολκίπερ.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ 0-1

Στο 23, μετά από απομάκρυνση στα τυφλά από την άμυνα του Εθνικού, η αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ ήταν τραγική με τον Γαιδαρτζή να νικάει αρχικά στην μονομαχία τον Γιαννίτση και στην συνέχεια να πλασάρει τον Καρατζιοβαλή για το 0-1.

ΠΙΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΔΙΧΤΥΑ

Ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σουνά στο 25 και τον Παπαδόπουλο στο 27, κυρίως όμως τον Καπνίδη στο 37 όταν από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΤΟ…ΔΟΚΑΡΙ

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει και στο 43 έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν μετά από φάουλ του Σουνά, ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, ο Φυσέκης αντέδρασε ενστικτωδώς, με την μπάλα να χτυπάει στην κάτω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και να  απομακρύνεται

ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ…ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Με το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν είχε πολλά περιθώρια και μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καπνίδη στο 48 και τον Φερνάντες στο 53 να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο 58 ο Πάουλο Κάμπος έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Ηλία Σταυρόπουλο να επιστρέφει μετά από πάρα πολύ καιρό έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό. Ο ΑΡΗΣ έχασε μία ακόμα ευκαιρία με τον Ρένια, όταν και πάλι ο Φυσέκης αντέδρασε σωστά.

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Στο 62 ο ΑΡΗΣ κέρδισε καθαρό πέναλτι μετά το χέρι που έκανε ο Λειβαδιώτης, αλλά…πλήρωσε και σε αυτό την απουσία του Πόι. Ο Σουνάς που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στην άλλη γωνία τον Φυσέκη, αλλά την μπάλα… άουτ! Δυο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Προβατίδη, ο Γιαννίτσης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία.

ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΥΣΕΚΗΣ

Σε ακόμα δυο περιπτώσεις ο Γιαννίτσης πήρε τις κεφαλιές μέσα στην περιοχή, αλλά ο Φυσέκης με εντυπωσιακές επεμβάσεις απομάκρυνε σε κόρνερ στο 66 και στο 68. Στο 75 ήταν η σειρά του Προβατίδη να χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι από τον Φυσέκη, έκανε ένα χλιαρό σουτ και ο γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 88 ωραία κεφαλιά του Σουνά πέρασε λίγο άουτ

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 90

Ο ΑΡΗΣ γλίτωσε από την ήττα στο 90 όταν ο Καπνίδης με ωραία διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φυσέκη για το 1-1, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να δέχεται γκολ μετά από 415 αγωνιστικά λεπτά. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58 Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς(12Λειβαδιώτης) , Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης(60 Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ(69 Τσαμουρίδης). 

Προτεινόμενα Άρθρα