Δεν είχε το εύκολο γκολ

από AllAboutARIS

Πολύ καλό ματς από Καπνίδη, Προβατίδη και Φερνάντες.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ενώ σε 2-3 μακρινά σουτ του Εθνικού αντέδρασε σωστά. Στο τέλος έπαιζε λίμπερο αφού ο Εθνικός είχε ταμπουρωθεί όλος πίσω.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Ούτε κακός, ούτε αυτός που έκανε τη διαφορά. Στην άμυνα δεν κινδύνευσε καθόλου από την πλευρά του. οι μεταβιβάσεις του ήταν ορθολογικές. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση όσο άλλες φορές.

ΓΚΙΝΟ: Είχε τα προβληματάκια του στην άμυνα ενώ και οι προωθήσεις του ενώ ήταν πολλές, οι περισσότερες ήταν ημιτελείς. Δεν του βγήκαν οι σέντρες ούτε οι συνεργασίες με τους χαφ και τους επιθετικούς.O ΑΡΗΣ χρειάζεται έναν κλασικό δεξιό μπακ.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: Νικήθηκε κατά κράτος στη φάση του γκολ από τον επιθετικό της Αλεξανδρούπολης τόσο στη μάχη σώμα με σώμα όσο και στην ταχύτητα. Αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά και δεν αποφεύγει τα λάθη. Βοήθησε πολύ όμως στα στημένα παίρνοντας πολλές κεφαλιές και από ατυχία δεν στέφθηκε σκόρερ.  

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Καλή εμφάνιση από τον πορτογάλο που καθαρίζοντας ό, τι φάση έγινε στο βεληνεκές του, βοήθησε πολύ τόσο στην προώθηση του παιχνιδιού έστω και αν στο τέλος επιδόθηκε σε αρκετά γεμίσματα. Είχε δοκάρι και μια ακόμη χαμένη ευκαιρία στις πολλές προωθήσεις του.

ΛΕΜΟΝΗΣ: Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που δεν… γεμίζει με την παρουσία του τον ζωτικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Χωρίς να του λείψει το πάθος, η διάθεση και το φιλότιμο, έκανε πολλά λάθη, είχε μερικές κακές τοποθετήσεις και συνολικά μέτρια εικόνα.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ: Εκτελούσε αρκετά καλά τα στημένα μέχρι του σημείου που κουράστηκε στο τέλος. Από τους μέσους του ΑΡΗ αυτός που είχε το περισσότερο καθαρό μυαλό, με σωστές μεταβιβάσεις ενώ «πάτησε» και 2-3 φορές επικίνδυνα περιοχή χωρίς όμως να είναι καλά τα τελειώματά του.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλαζε θέση συνεχώς με τον Σουνά και στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους καλούς σε απόδοση παίκτες του ΑΡΗ με σωστές αλλαγές παιχνιδιού και η έφερε στις… 40άρες μπάλες. Ίσως δεν έπρεπε να αντικατασταθεί στο 59΄ αφού ο Σταυρόπουλος είναι ακόμη ανέτοιμος.

ΣΟΥΝΑΣ: Κακή βραδιά για τον Σουνά και όχι μόνο για το χαμένο πέναλτι που παραλίγο να τον κάνει και μοιραίο. Δεν του βγήκε από την αρχή το παιχνίδι με πολλές κακές μεταβιβάσεις που προκάλεσαν εκνευρισμό στην ομάδα και στην κερκίδα και τον… έβγαλαν εκτός παιχνιδιού μετά το χαμένο πέναλτι.

ΡΕΝΙΑ: Πήρε τη θέση του Πόι στην ενδεκάδα και θα μπορούσε πολύ νωρίς στο παιχνίδι να σκοράρει. Ξεκίνησε καλά το ματς, στην πορεία κάπου το… έχασε αλλά στην επανάληψη ανέβηκε πάλι παίζοντας δεξί εξτρέμ. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει το εύκολο γκολ.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ:  Η προσωποποίηση του πάθους και της αυταπάρνησης. Αδιάκοπο τρέξιμο, αμέτρητες μάχες, πολλά κερδισμένα φάουλ αλλά και χαμένες ευκαιρίες. Το γκολ του στο φινάλε έσωσε τον βαθμό. Πολλές οι φορές που τραβιόταν αριστερά για να βγάλει φάσεις από εκεί.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν και έπαιξε μισή ώρα δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Λογικό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αφού λείπει αρκετό καιρό και δεν έχει καθόλου ρυθμό.

Προτεινόμενα Άρθρα