Προτεραιότητα στους δυο ξένους

από AllAboutARIS

Να κλείσουν οι υποθέσεις των δυο παικτών ώστε να μπορούν να αγωνιστούν στην Καβάλα θέλει η διοίκηση.

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα για τα μεταγραφικά του ΑΡΗ. Δεν χρειαζόταν το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η… γύμνια στον πάγκο για να γίνει σαφές και στον τελευταίο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το ενδιαφέρον από πλευράς διοίκησης εστιάζεται κατά βάση σε δυο περιπτώσεις. Στην έκδοση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατά συνέπεια και δελτίου στον Σίντι Σανιά, αφού η παρουσία του στον άξονα είναι πλέον κάτι παραπάνω από απαραίτητη καθώς και στο αίσιο τέλος του έτερου ξένου, του Γκαέλ Νλουντούλου.

Για τον σενεγαλέζο από σήμερα θα συνεχιστούν οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να βγει η άδεια παραμονής του ώστε αμέσως μετά να εκδοθεί το δελτίο του και να αγωνιστεί στην Καβάλα. Ο παίκτης είναι σαν θηρίο στο κλουβί και δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τα κίτρινα και να πάρει επιτέλους παιχνίδια στα πόδια του.

Σήμερα επίσης θα γίνει και μια νέα επικοινωνία με τον Γκαέλ Νλουντούλου ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα. Για τον γάλλο, εφόσον έρθει στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πρόβλημα στην έκδοση δελτίου αφού είναι γάλλος πολίτης. Σκοπός φυσικά τόσο αυτός όσο και ο Σανιά να ενισχύουν την ομάδα στο καθοριστικό παιχνίδι με την Καβάλα.

Προτεινόμενα Άρθρα