Βασικός ο Αργεντινός

από AllAboutARIS

Αγωνιστικό ρυθμό θέλει να δώσει στον Μάουρο Πόι ο Πάουλο Κάμπος, γι’ αυτό και θα τον βάλει βασικό στο αυριανό ματς με τον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Μάουρο Πόι λόγω της τιμωρίας του δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τις γιορτές μέχρι σήμερα και ενόψει του παιχνιδιού με την Καβάλα ο Πάουλο Κάμπος θέλει να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι, στο αυριανό ματς κυπέλλου με τον Δωτιέα ο Αργεντινός θα ξεκινήσει βασικός και κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί για να μην κουραστεί.

Η ενδεκάδα θα είναι αλλαγμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε σχέση με αυτήν που παρέταξε κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαϊμάκης, στόπερ θα είναι οι Φερνάντες και Βασιλόπουλος, αριστερό μπακ ο Λιόνης, δεξί ο Χουζούρης, αμυντικό χαφ ο Ντούνγκα, στις πτέρυγες ο Παπαδόπουλος με τον Συμεωνίδη, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πόι και επιθετικό δίδυμο οι Ρένια και Σταυρόπουλος.

Εκτός από τον Αργεντινό, τις προθέσεις του Κάμπος είναι να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, αντικαθιστώντας στο ημίχρονο τον Φερνάντες με τον Γιαννίτση και τον Παπαδόπουλο με τον Λεμονή.

Προτεινόμενα Άρθρα