Προκλητική ανακοίνωση των ανύπαρκτων

από AllAboutARIS

Μία προκλητικότατη ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΑΟΚ.

Μία προκλητικότατη ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΑΟΚ. Ανακοίνωση που δυναμιτίζει εμφανέστατα το κλίμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής από μία χούφτα ανθρώπων που στο τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες είχαν επιτρέψει μέσα στο γήπεδό τους να μπουν με κράνη και λοστούς 50 οπαδοί με διακριτικά του συμπολίτη.

Η προκλητική ανακοίνωση των ανύπαρκτων στην κυριολεξία οπαδικά, πρέπει να ενεργοποιήσει τους ανθρώπους του ΑΡΗ, αλλά και τους φίλους της ομάδας να μην απαντήσουν σε κάθε είδους προβοκάτσια. Διαβάστε την ανακοίνωση των ανύπαρκτων οπαδικά του ΑΟΚ που προφανώς βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν το πραγματικό τους πρόσωπο, βάζοντας δηλαδή και το Π μπροστά από την ομάδα τους:

«Τη Κυριακή ο ΑΟΚ δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Παιχνίδι με βαθμολογική σημασία, αλλά και παιχνίδι γοήτρου.
Πρέπει όλοι οι Καβαλιώτες να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε τον ΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που είναι το καλομαθημένο παιδί της ΕΠΟ, της διαιτησίας και της NOVA.
Όσα όμως πέτσινα πέναλτι κι αν κερδίζουν, όσους πέτσινους επενδυτές κι αν έχουν, όσα κανάλια και ραδιόφωνα κι αν τους προωθούν, εμείς έχουμε να πούμε ένα: ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ».

Προτεινόμενα Άρθρα