Απαράδεκτοι και… αποκλεισμένοι

από AllAboutARIS

Σε πολύ κακή μέρα η ομάδα του Κάμπος

Το Κύπελλο της Γ` Εθνικής δεν αποτελούσε εξ αρχής στόχο για τον ΑΡΗ, ωστόσο δεν δικαιολογείται να μένει εκτός θεσμού από τον Δωτιέα Αγιάς και μάλιστα στην έδρα τους.

Οι “κίτρινοι” με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους, γνώρισαν την ήττα με 0-1 από την ομάδα της Θεσσαλίας, στην χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, με αρκετούς να μην αρπάζουν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Κάμπος.

Πλέον ο Βραζιλιάνος και οι παίκτες του στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, το οποίο έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ναι μεν πρωτοβουλία, αλλά…

Ο ΑΡΗΣ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν ελαφρά καλύτερος, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια, με μόλις μία καλή φάση στα πρώτα 45` λεπτά. Αυτή ήταν με τον Ρένια στο 29`, το σουτ του επιθετικού του ΑΡΗ όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυράκη. Μία φάση είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιρογιάννη, ο οποίος απείλησε μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά άουτ.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Αυτό που δεν κατάφερε ο Τσιρογιάννης, το πέτυχε ο Τσατσαλίδης μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η δεξιά πλευρά του ΑΡΗ ολιγώρησε και ο Γκονσάλβες βρήκε ωραία τον Τσατσαλίδη μέσα στην περιοχή, για να κάνει αυτός το 0-1.

Οι αλλαγές δεν άλλαξαν κάτι

Ο Κάμπος στο 61` πέρασε στο παιχνίδι τους Σουνά, Γιαννίτση και Χιντασέλι, σε μία προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Ούτε αυτό όμως είχε αποτέλεσμα για τους “κίτρινους”, οι οποίοι συνέχισαν να είναι μέτριοι, μην μπορώντας να σκοράρουν στις δύο ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Στο 81` ο Ρένια έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Συμεωνίδης νικήθηκε από τον Σταυράκη.

ΑΡΗΣ: Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες (61΄Γιαννίτσης), Ντούνγκα, Πόι (61΄Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61΄Χιντασέλι), Σταυρόπουλος

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (82΄Λούγκος), Ουέλινγκτον (67΄Λάϊος), Κουβέλας (85΄Κράβαρης)

Προτεινόμενα Άρθρα