Αγώνας δρόμου για τα δελτία

από AllAboutARIS

Θα γίνει προσπάθεια για να προστεθούν οι δυο λύσεις στην…φαρέτρα του Κάμπος

Ο ΑΡΗΣ μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει 4 μεταγραφές από τις οποίες θεωρητικά οι 3 θα μπορούσαν να παίξουν την Κυριακή, από την στιγμή που λόγω νομοθεσίας ο Γεωργιάδης αποκτάει δικαίωμα συμμετοχής στις 8 Φεβρουαρίου. Την ίδια στιγμή ο Σανιά δεν μπορεί να αγωνιστεί αν δεν βγάλει άδεια παραμονής και το πιθανότερο είναι να πάει στην Σενεγάλη για να λύσει το πρόβλημα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μένουν, λοιπόν, Νλουντούλου, Καλογέρης που βέβαια για να παίξουν πρέπει να βγάλουν δελτίο. Για τον Καλογέρη λογικά δεν υφίσταται καν θέμα αν αναλογιστεί κανείς ότι το δελτίο του είναι στην ΕΠΟ. Ο ΑΡΗΣ σήμερα θα καταθέσει όλα τα χαρτιά στην ΕΠΣΜ όπως προβλέπεται και ο παίκτης θα τεθεί στην διάθεση του Κάμπος αφού στις 18 του μήνα έχει συμπληρωθεί και ο ένας μήνας από την τελευταία του συμμετοχή σε ματς με την φανέλα του Παναιτωλικού. (σ.σ. προκύπτει ωστόσο πρόβλημα με τον στρατό!!!)

Για τον Νλουντούλου ο ΑΡΗΣ έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά για να βγει δελτίο πρέπει να έρθει το ΟΚ από το περίφημο TMS. Θεωρητικά είναι μία απλή διαδικασία.. λεπτών, αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας θα πρέπει σήμερα να τελειώσει το…τυπικό του θέματος. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου η ΕΠΟ εκδίδει δελτία και το Σάββατο, οπότε θεωρητικά πάντα για κάθε απρόοπτο υπάρχει και η αυριανή ημέρα.

Εκτός απροόπτου πάντως Νλουντούλου και Καλογέρης (αν πάρει άδεια από τον στρατό) θα είναι στην διάθεση του Κάμπος για το ματς της Κυριακής και φυσικά ο Βραζιλιάνος θα μπορεί να υπολογίζει σε δυο πολύ ουσιαστικές προσθήκες, έστω και ως εναλλακτικές λύσεις την ώρα του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα