Επιστολή Μισιρλή με αφορμή την εκκαθάριση

από AllAboutARIS

O πρόεδρος της Κ.Μ.Α. "κατακεραυνώνει" τις διοικήσεις των 10 τελευταίων χρόνων

Με αφορμή την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία βρίσκεται προ τον πυλών, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Άγγελος Μισιρλής, απέστειλε στο AllAboutARIS, γραπτή ανακοίνωση, εκφράζοντας την προσωπική θέση για όσα έχουν συμβεί και πρόκειται να συμβούν από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά:

“Το τέλος ήρθε αργά και βασανιστικά. Από σήμερα ξεκινά νέα εποχή για τον ΑΡΗ με όραμα και ελπίδα. Η εποχή της ξηρασίας και της δυσοσμίας δείχνει να έχει τελειώσει. Η εποχή του απόλυτου σκότους δείχνει να έχει τελειώσει και σιγά-σιγά αρχίζουν να ξημερώνουν καλύτερες μέρες για την αγαπημένη μας ομάδα. Φαίνεται ότι υπάρχει ζωή στον ΑΡΗ μας. Φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα, ύστερα από 10 χρόνια σκοταδισμού, τρομοκρατίας και ψεύτικων υποσχέσεων.

Για να φτάσουμε ως εδώ έγιναν πράγματα, τα οποία αν είχαν γίνει σε άλλο σύλλογο, θα είχε διαλυθεί. Υστερα από 10 χρόνια, δυστυχώς, ήρθε η στιγμή της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ως εδώ κάποιες διοικήσεις έβαλαν το χέρι τους μαζί με μια μικρή μερίδα οπαδών. Διοικήσεις εγκλώβισαν οπαδούς, οπαδοί εγκλώβισαν διοικήσεις. Σε παιχνίδια εξουσίας στήθηκαν μηχανισμοί με σκοπό δήθεν κάθαρση από παράγοντες και φανταστικούς εχθρούς.

Πολυέξοδες μεταγραφές, ταξίδια πολυτελείας, χωρίς ουσία συναντήσεις, ομιλίες για προπαγανδιστικούς λόγους. Ψέματα-ψέματα, προεκλογικές φανφάρες. Ολες οι διοικήσεις των τελευταίων 10 ετών, κύριο χαρακτηριστικό την επένδυση, αλλά τη διαχείριση χρημάτων του αρειανού λαού. Δε θέλησαν επενδυτή, γιατί ήθελα τον ΑΡΗ μαγαζί τους. Μια χούφτα ανδρών, παρέες που διοικούσαν έναν τεράστιο σύλλογο. Πρόεδροι ΠΑΕ, Α.Σ., Λέσχης αντί να στηρίζουν τα συμφέροντα του ΑΡΗ κάλυπταν εαυτούς και φίλους. Εκείνο που κατάφεραν ήταν να διαλύσουν το σύλλογο. Τον χρέωσαν με εκατομμύρια ευρώ, σπίλωσαν, βίασαν και λοιδώρησαν με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ κυκλοφορούν τα ίδια παράσιτα χωρίς όραμα και ελπίδα. Αλεξιπτωτιστές παράγοντες, παραγοντίσκοι με ιδιοτέλεια που έσκυβαν το κεφάλι και φιλούσαν δαχτυλίδια. Βρήκαν ανοιχτή πόρτα, μπήκαν μέσα και το έπαιξαν παράγοντες.

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω και να γράψω, αλλά ένα ξέρω σίγουρα. Το καλοκαίρι μια χούφτα ανθρώπων κράτησε το σύλλογο ζωντανό, όταν όλοι οι δήθεν θεσμικοί που τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διάλυση, απουσίαζαν.

Ο,τι απέμεινε από τη διαλυμένη Λέσχη, την οποία ήθελαν διαλυμένη ένθεν και ένθεν. Μόνο κάποιοι άνθρωποι, από την αγάπη μας για το σύλλογο παραμείναμε στη θέση μας και κινήσαμε νόμιμες διαδικασίες, ώστε να υπάρχει ΑΡΗΣ. Δε μπορώ να μην αναφέρω ορισμένα ονόματα όπως τους:

Γιώργο Χατζή, Ομηρο Φωτιάδη, Παπαδόπουλο Λάζαρο, Θεόδωρο Τανούλα, Κώστα Κωνσταντινίδη, Σπύρο Χριστοφορίδη και Ολγα Δασύλα, οι οποίοι με το λαό του ΑΡΗ κίνησαν διαδικασίες όπως Γ.Σ. και εκλογές.

Βρέθηκαν, πλέον, οι άνθρωποι που θα βγουν μπροστά και θα ηγηθούν στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, αλλά και ένας ικανός πρόεδρος για το Ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ να μην πάει χαμένη όλη η προσπάθεια. Είναι η τελευταία ευκαιρία να βάλουμε τέλος στα βαρίδια του παρελθόντος, να μπουν ορισμένοι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να τους κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Πρέπει να υπάρξει συστράτευση γύρω από τον ΑΡΗ μας, μαζικές εγγραφές σε Α.Σ. και Κ.Μ.Α. Μια Κοινωνία Μελών που ήταν μπροστάρης σε όλες τις εξελίξεις.

Το μήνυμα είναι ένα: Οραμα, ελπίδα, στήριξη για την καινούρια αρχή”.

Προτεινόμενα Άρθρα