Νίκησαν και τους τραυματισμούς

από AllAboutARIS

Ο αγώνας έχει 8 εναντίον 8, λόγω των πολλών τραυματισμών των "κίτρινων"

Οι Kορασίδες του ΑΡΗ ξεκίνησαν τη νέα χρονιά, όπως ακριβώς τελείωσαν τους αγώνες για το 2014, με νίκη και με αγώνα 8 παικτριών εναντίον 8.
Ο αγώνας μεταξύ των κορασίδων του ΑΡΗ και του junior των Λύκων Πολίχνης έγινε με 8 παίκτριες εναντίον 8,αντί για 9,γιατί οι Kορασίδες του ΑΡΗ είχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Παρ` όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν οι κορασίδες του ΑΡΗ, κατάφεραν και νίκησαν για ακόμα μία φορά, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος τους.
Ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ καλά και πίεζαν από την αρχή για να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που το κατάφεραν στο 5΄ της αναμέτρησης με την Μαρία Θωμαδάκη, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην συνέχεια οι κίτρινες είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα,χωρίς να χάσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία και χωρίς να κινδυνεύσουν με ισοφάριση.Μία μόνο ευκαιρία είχαν οι κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο με την Μαρία Θωμαδάκη στο 20` όπου το σουτ της από καλή θέση το έπιασε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με 1-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες δεν μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει σε ισοφάριση.Η ομάδα των Λύκων στο 30` της αναμέτρησης έχασε σημαντική ευκαιρία,με την μπάλα πρώτα να την απεκρούει η Χριστιάνα Βήκα,η τερματοφύλακας του ΑΡΗ και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
Αυτή η φάση ξύπνησε τις κίτρινες και γρήγορα απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν για να βάλουν άλλο ένα γκολ για να κλειδώσουν την νίκη.

Η πίεση αυτή έφερε καρπούς στο 40` όπου η Δήμητρα Κρομύδα με ωραία ατομική προσπάθεια βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε όμορφα τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το σκορ 2-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ΑΡΗΣ πίεσε για να βάλει και άλλα γκολ,αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας πολλές ευκαιρίες.
Έτσι η Δήμητρα Παρούση έχασε τρείς συνεχόμενες σημαντικές ευκαιρίες στο 46`,στο 47` και στο 48` όπου τα δυνατά ευθύβολα σουτ που έκανε έξω από την περιοχή τα απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.Επίσης στο 49` σημαντική ευκαιρία έχασε η Μαρία Θωμαδάκη όπου το σουτ που έκανε,στο τετ α τετ που βγήκε, το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Έτσι ο αγώνας τελείωσε με σκορ 2-0 υπέρ του ΑΡΗ με τις κίτρινες να πανυγηρίζουν άλλη μία νίκη!
Στον αγώνα στον πάγκο ήταν και ο Κώστας Φιλιππίδης,ο βοηθός προπονητή των γυναικών του ΑΡΗ.

Στον αγώνα προπονήτρια αυτήν την φορά ήταν η Ρία Κολλήγα μαζί με την Μιχάελα Παράσχου,την προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ στα ανατολικά, στη Θέρμη.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα,Παράσχου): Βήκα, Μουστακλή, Κρομύδα, Θωμαδάκη, Παρούση, Παλαιοχωρινού, Πολυχρονιάδου, Κιουρτσή.

Προτεινόμενα Άρθρα