Φορτσάρει για φορ

από AllAboutARIS

Εντείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης ώστε να κλείσει αυτή την εβδομάδα σέντερ φορ.

Στο παιχνίδι με την Καβάλα έγινε για μια ακόμη φορά σαφές ότι από την ενδεκάδα του ΑΡΗ απουσιάζει ένας ακόμη επιθετικός περιοχής που θα μπορεί τις όποιες ευκαιρίες να τις κάνει γκολ. Λιγότερο ευδιάκριτο βέβαια σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αφού χθες οι κίτρινοι δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες.

Ο Γκαέλ Νλουντούλου που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης θα προσφέρει επιθετικές λύσεις αλλά ούτε αυτός είναι ο κλασικός φορ αφού μπορεί να κινηθεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Ο ΑΡΗΣ αυτό που ψάχνει ως το τέλος του μήνα είναι έναν  επιθετικό από την ελληνική αγορά που θα έχει το εύκολο γκολ, τις καλές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή και θα ελευθερώσει και τον Πόι που κατ΄  ανάγκη σήμερα χρησιμοποιείται στην κορυφή στο 4-4-2.

Στα χέρια του Δημήτρη Καλαιτζίδη βρίσκονται κάποιες καλές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά και από σήμερα θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε εφόσον υπάρξει συμφωνία να μπορέσει ο παίκτης να αποκτήσει γρήγορα δικαίωμα συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα