"Ερχομαι στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα ο παίκτης

Τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σαμαράς, με δηλώσεις του στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.  Ο 36χρονος στόπερ φιλοξενήθηκε στον “αέρα” του “Libero 107,4” και μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα τους στους “κίτρινους”, για τους οποίους αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Για τις συζητήσεις του με τον ΑΡΗ: “Είχα μία συζήτηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και από ώρα σε ώρα η συμφωνία μας θα είναι οριστική και θα έρθω στην ομάδα. Το απόγευμα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη”.

Για το ενδιαφέρον που είχε ο ΑΡΗΣ για τον ίδιο πιο παλιά: “Ηταν πριν πολλά χρόνια, είχα μια συζήτηση με τον κ. Μιχαλήτσο, αλλά δεν τελικά δεν ήρθα τότε”.

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και τις γεμάτες χρονιές που έχει κάνει: “Αυτό είναι θετικό για την πορεία μου έως τώρα. Συνεργάστηκα με πολύ καλούς προπονητές καθ συμπαίκτες. Η πορεία μου, έδειξε πως αξίζω να είμαι σε αυτή την θέση”.

“Για το αν έχει δει κάποιο παιχνίδι του ΑΡΗ: “Ετυχε να δω το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά. Εχει μία νεαρή ομάδα με ταλαντούχα παιδιά. Τους έλειπε η χημεία, αλλά χρόνο με το χρόνο θα δέσουν και η ομάδα θα γίνει πολύ καλή”.

Για τους Καλογέρη και Γεωργιάδη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στη Βέροια: “Ξέροντας τον Καλογέρη και τον Γεωργιάδη, η ομάδα θα βελτιωθεί πολύ και θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους”.

Για το μυστικό των γεμάτων σεζόν που κάνει: “Δόξα το Θεό είχα υγεία. Μεγαλώνοντας και όσο αποκτάς εμπειρία, σου φαίνονται και λίγο πιο εύκολα. Κάποια στιγμή ο χρόνος σε προσπερνάει βέβαια, αλλά με μένα ελπίζω να το κάνει πολύ αργότερα”.

Για τον ΑΡΗ και την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη :”Κάνουν μία σοβαρή προσπάθεια για να επαναφέρουν τον ΑΡΗ εκεί που του αρμόζει”.

Προτεινόμενα Άρθρα