“Δεν μπορεί να κάτσει πουθενά ο Κάμπος”

από AllAboutARIS

"Αν δηλωθεί με άλλη ιδιότητα θα χάσει το δίπλωμά του, ως τεχνική περιοχή λογίζεται όλος ο πάγκος"

Είναι προφανές, ότι ενώ ο ίδιος ο Κάμπος τόνισε ότι έχει άριστες σχέσεις με την διοίκηση και πώς ο ΑΡΗΣ είχε ενημερωθεί από τις 12 Δεκεμβρίου για το όλο θέμα, υπάρχει μία προσπάθεια να…χρεωθεί η πιθανή φυγή του στον Καλαιτζίδη. Ακούσαμε και διαβάσαμε ερμηνείες για την απόφαση της ΕΠΟ, αλλά και για το τι είναι τεχνική περιοχή. Μόνο που όποιοι επιχείρησαν να διαχωρίσουν την τεχνική περιοχή από τον πάγκο για μία ακόμα φορά παραπληροφόρησαν τον κόσμο, γιατί ως τεχνική περιοχή κατά δήλωση των ανθρώπων της ΕΠΟ θεωρείται ΟΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣ.

Αυτό δήλωσε ο Τέλης Μπατάκης που αυτή την στιγμή είναι στην ουσία ο επικεφαλής στην ΕΠΟ για τα θέματα διπλωμάτων των προπονητών, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο με καμία ιδιότητα.
“Δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο ο Κάμπος, τεχνική περιοχή είναι όλος ο πάγκος, αν κάτσει με άλλη ιδιότητα-που δεν μπορεί-θα του πάρουμε το δίπλωμα προπονητή. Αυτό λέει ο νόμος και τόσο καιρό υπήρχε μία ανοχή, αλλά πλέον δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ήταν ενήμερος ο ΑΡΗΣ εδώ και πολύ καιρό, αλλά…”.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει φυσικά τα συμπεράσματά του για το πως επιλέχθηκε ένας ξένος προπονητής ενώ απαγορεύονταν και γιατί δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τις 12-12 που έφτασε έγγραφο στον ΑΡΗ. Ο Πάουλο Κάμπος πέρασε από τα γραφεία του ΑΡΗ πριν λίγο και ενημερώθηκε ότι ο ΑΡΗΣ ψάχνει το…παραθυράκι για να συνεχίσει στον ΑΡΗ. Αν βρεθεί τότε θα συνεχίσει στον πάγκο. Διαφορετικά άμεσα ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για την αντικατάστασή του…

Προτεινόμενα Άρθρα