Απόφαση του Ερασιτέχνη, μετά από ψηφοφορία

από AllAboutARIS

Χτες το βράδυ η σχετική ψηφοφορία με το AllAboutARIS να παραθέτει τα γεγονότα και όχι εικασίες και τα "θέλω" του καθενός

Εδώ και λίγη ώρα ο Πάουλο Κάμπος αποτελεί παρελθόν για τον ΑΡΗ, βάζοντας έτσι ένα τέλος στο σήριαλ των τελευταίων ημερών και κυρίως των τελευταίων ωρών, στις οποίες έγινε απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί κάποιο “παραθυράκι”, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Επειδή λοιπόν πρέπει να δίνεται η αλήθεια στον κόσμο και όχι να τον παραπληροφορούν κάποιοι για προσωπικά τους συμφέροντα, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως η σχετική απόφαση ελήφθη με ψηφοφορία του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, 7-2, κάτι που επιβεβαιώνουν οι κ.κ. Οικονόμου και Αναστασίου. Η στάση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία χτες το βράδυ. Οι δύο που μειοψήφισαν ήταν οι κ.κ Ταουξίδης και Τσούλιας ενώ δεν ψήφισε ο κ. Πλαγάκος λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού ζητήματος.

Παράλληλα, ο Κάμπος πληρώθηκε όλα όσα του οφείλονταν από χτες το βράδυ και παρόλα αυτά υπάρχει από το πρωί ένα γαϊτανάκι παραπληροφόρησης ότι θα μπορούσε να μείνει ως έφορος στον πάγκο. Φυσικά και θα μπορούσε, αλλά πάλι η ΕΠΟ θα του έπαιρνε το δίπλωμα. Το πρόβλημα δεν ήταν πως θα δηλωθεί, καθώς όπως και αν γινόταν, η Ομοσπονδία θα του αφαιρούσε το δίπλωμα.

Ενα ακόμα σημείο παραπληροφόρησης είναι ότι ο ΑΡΗΣ “κάρφωσε” τον Κάμπος στις 12 Ιανουαρίου με τα έγγραφα του, τα οποία απέστειλε στην ΕΠΟ, ενώ η τελευταία ενημέρωσε τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ πριν ένα μήνα, όταν τότε βέβαια δεν υπήρχε κανένας Καλαϊτζίδης. 12 Δεκεμβρίου έφτασε στα γραφεία του ΑΣ το χαρτί της ΕΠΟ, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Την ίδια στιγμή ο Κάμπος ευχαριστεί τον Ερασιτέχνη και το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί ξέρει την πραγματικότητα και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την ίδια ώρα που κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο ίδιος ο ΑΡΗΣ ήθελε να φάει τον Κάμπος ο βραζιλιάνος με επίσημη τοποθέτηση σήμείωσε:.”δηλώνει ότι ευχαριστεί δημόσια την ομάδα του ΑΡΗ για τις προσπάθειες που έκανε έστω και την τελευταία στιγμή να καταστεί δυνατό να παραμείνει προπονητής της ομάδας μας.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικά τη νέα διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, η οποία διακόπτεται ανεξαρτήτως της βούλησης των δύο πλευρών”.

Προτεινόμενα Άρθρα